Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
MacCaine
üzenetére
A laptopom 6 éves Core Duo-val és ATI VGA-val, az asztali gépbe meg van egy Athlon 64 X2 egy 2-3 éves NVIDIA VGA-val, tehát nekem sincs új cuccom és/vagy egzotikus hardverem

A 10.04 beta verziója sokkal működőképesebb volt, mint ez. A 12.04 meg hiába beta, van olyan, hogy be se tudok logolni és resetelni kell a gépet --> alfa verzió. A beta szoftver lényege, hogy azért van olyan minőségű, hogy használni lehessen, na ez itt nem teljesül. Én régen egy csomó bug reportot toltam Launchpadon, de mostanában csomó lényegtelen dologgal foglalkoznak és nem az igazi gondokkal. Én szeretném tovább használni az Ubuntut, de ha ennyire nem veszik észre magukat...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest