Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
(Mivel tudod hűteni az Atit? - Konkrétabban radeon driverben ugye, nincs PowerPlay, valamilyen aluldokumentált powersave funkciók vannak, de nem KMS-hez, ráadásul 10.04 körül lett jól megkavarva az xorg.conf és az xorg.conf.d helye, amivel nagyon könnyű billenytűzetésegérmentesíteni a gépet, DynamicClocks nem csinál már semmit, az iddle 60-70C meg picit kezd sok lenni. RTFM-en meg LMGTFY-n már túl vagyok
)
-
God Vazzeg
veterán
Ugyanez a meglátásom. Egyszerűen használhatatlanok, a 11.10 és a 12.04 volt próbálva, de olyan dolgoknál hibába ütköztem, hogy bejelentkezzek a rendszerbe, vagy crashel a nautilus ha megnyitom a home-omat
Azért ezek tényleg olyan hibák, ami egy beta rendszerben megengedhetetlenek. Én teszteltem több beta win-t, de ilyen blőd hibákba nem futottam bele soha. Ezzel nem a linuxot húzom le nyilván, mivel a 10.04 teljesen stabil, és meg vagyok vele elégedve, de én se fogok váltani addig ameddig nem muszáj, és addigra már remélhetőleg a 12.04 is stable version lesz
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest