Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
XP-nél tökéletesen ugyanez a helyzet, ott is telepíteni kell a meghajtóprogramot, hogy ne legyen pontosan ugyanilyen jelenség.
Az igaz, de nem a feketeablakban kell varázsolni hozzá, hanem szakértelem nélkül, a behelyezett driver-CD-ről automatikusan történik meg a dolog. Ez hatalmas különbség és én ezt firtattam, ezt marasztaltam el. De van még más is. Ugye te csináltad a csomagot? És ha te nem csinálod meg a csomagot? Ugyan mit tudhat az egységsugarú júzer a megoldásról? Megmondom: semmit.
Nézd, sok jó van a linuxban például az ingyenesség, vagy a nagyobb internetes biztonság, de az ilyen fejletlen dolgok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember bátran leszarozzhassa a linux mai állapotát. Nem itt kellene tartania. Amíg a belbecs ilyen kezdetleges, addig nem kellene a külcsínnel annyit foglalkozni. Például még évekig megfelelt volna a GNOME2 is, nemhogy Unity kelljen. Először a valódi használhatóságot kellene a disztribúcióknak megoldaniuk. Szerintem. De-hát ki figyel arra amit én mondok. Még te sem...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest