Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• aag

őstag

válasz Kendek #40822 üzenetére

XP-nél tökéletesen ugyanez a helyzet, ott is telepíteni kell a meghajtóprogramot, hogy ne legyen pontosan ugyanilyen jelenség.

Az igaz, de nem a feketeablakban kell varázsolni hozzá, hanem szakértelem nélkül, a behelyezett driver-CD-ről automatikusan történik meg a dolog. Ez hatalmas különbség és én ezt firtattam, ezt marasztaltam el. De van még más is. Ugye te csináltad a csomagot? És ha te nem csinálod meg a csomagot? Ugyan mit tudhat az egységsugarú júzer a megoldásról? Megmondom: semmit.
    Nézd, sok jó van a linuxban például az ingyenesség, vagy a nagyobb internetes biztonság, de az ilyen fejletlen dolgok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember bátran leszarozzhassa a linux mai állapotát. Nem itt kellene tartania. Amíg a belbecs ilyen kezdetleges, addig nem kellene a külcsínnel annyit foglalkozni. Például még évekig megfelelt volna a GNOME2 is, nemhogy Unity kelljen. Először a valódi használhatóságot kellene a disztribúcióknak megoldaniuk. Szerintem. De-hát ki figyel arra amit én mondok. Még te sem... :(

• qamu74

őstag

válasz Kendek #40822 üzenetére

Kendek.

Letöltöttem az AMD oldaláról a driveeert, na azt hogyan kell telepíteni?
    THX

Aktív témák

Hirdetés