Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ntomka #34842 üzenetére
Nem akksiról megy, folyamatosan be van dugva a gép. szerk: és természetesen be is van állítva a fényerő rendesen...
azóta sikerült megint eltolnom valamit: a "tálca" jobb alsó sarkában volt egy közvetlen kijelentkezés gomb, amit sikeresen eltüntettem. Azóta nem tudom visszarakni. Olvastam, hogy egy alkalmazás indító elemet kellene oda tennem, és arra beállítani a kijelentkezést, de amióta levettem, azóta nincs ott a jobb oldali beállítható elemek között, így nem tudom visszaállítani. Bárhogy keresem, nem jön össze a megoldás.
Az egyébként normális, hogy a menü-ben nem szerepel minden program, (pl. az energiagazdálkodás sem) és azokat amik hiányoznak úgy kell futtatásból előhúzni? Ezt nem lehet valahogy átállítani?
Aktív témák
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Fallout 3 Collector's Edition (lunchbox)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest