Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Ne gúnyolódj légyszíves! Neked működik a videólejátszás, ezért van jobbegérgomb-opciód. Nekem viszont nem működik, ezért nincs. Már kérdeztem, de megkérdezem újra: Amikor először felajánlotta a Firefox a sárga csíkon, akkor a legfelsőt választottam. Rpssz választás volt. Hogyan tudnám leszedni. mert úgygondolom, ha leszedem, akkor majd megint felajánlja azt az öt lehetőséget és akkor mostmár majd egy másikat választok. Aztán ha azzal sem megy, akkor leszedem és megint másikat. Ésígytovább. Egyszer csakösszejön. De ehhez előbb le kellene tudnom szedni. Hogyan? Ez itt a kérdés.

Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest