Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszi, de szerintem félreértesz. Másképpen kérdezem, hátha úgy szinkronban leszünk:
Van egy feltelpített ubi9.10-em, amiről uninstalláltam a GRUB2-őt. Most GRUB van rajta. Méghozzá úgy, hogy a GRUB az MBR-be van installálva. Tökéletesen működik.
Namost, tegyük fel, hogy másik partícióra, vagy másik winyóra, vagy egyszerűen szólva "akárhová" szeretném költöztetni az ubit. Hogyan tudom átírni az MBR-ben lévő GRUB-ot, hogy az új winyó, -új partícióra mutasson? Ennyi a kérdésem csupán, nem több. Ne keverjünk bele semmi mást. Mert az, hogy én egy külső USB-s winyóról, vagy egy pendrájvról akarom működtetni, szerintem ebből a szempontból tökéletesen mindegy. OK?
Aktív témák
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő