Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Wubi. Windows-on tudod telepíteni az Ubuntut a segítségével, mint bármelyik másik programot. Ha megunod a programok eltávolításánál törölni tudod.
Mod.: találtam egy logoutos bemutatót is a témában.
Mod. 2: mostanra a Wubi már az Ubuntu hivatalos része, így nincs szükség a program külön beszerzésére, elég a live cd/usb.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ukraan
üzenetére
Szia,
én semmit nem értek (még) a linuxhoz, párszor próbáltam feltenni, de a grub-bal mindig megszívtam, de ez az ubuntu 9.10 elsőre megcsinálta magától úgy, hogy tökéletesen működött. Mondjuk én XP mellé tettem, de nem hiszem, hogy ez számít. Ha esetleg megvan már neki a partició és ugyanazon a vinyón van, amin az Win7 akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond. Ha másik vinyóra teszed, lehet a grub szerkesztgetned kell, legalábbis én mindig így jártam.
-
FixY67
senior tag
válasz
Ukraan
üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor a tanulgatás, ismerkedés idejére nem mellé teszed, hanem egy virtuális gépbe. Részemről a Sun VirtualBox az, amit javasolni tudok e célra az eddigi tapasztalataim alapján, elsősorban a sebessége miatt. Egy dologban nem vagyok biztos: működik-e windows7 alatt is. Nekem egy 2GB-os memóriával ellátott Vistá-s notebookon fut. Eredetileg a MS VirtualPC-vel próbálkoztam, de úgy tűnt, linux futtatására nem igazán alkalmas az én rendszeremen. (lassú volt a virtuális gépben a linux és zabálta a memóriát)
szerk: VirtualBox használatában segíteni is tudok, ha kell.
Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest