Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Mivel ATI stuff van a gépemben, én is általában a gyártótól töltöm le az új verziókat -- havi remény

Mivel helyben fordítós, installálós a cucc, minden kernelfrissítéskor újra kéne telepíteni. Viszont telepítettem a dkms-t, így minden kernelfrissítéskor újraforgatja a "problémás" drivereket. Így nem kell b.tatnom többek közt a vbox drivert sem. Tény h nem tudom, hogy az nvidia drivere használható-e így, de amióta a dkms-t használom, azóta egyszer sem volt ilyen gondom.
Szvsz egy próbát megér
-
FixY67
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
A kigyomlálás nem fog menni, de tény: a kedves driver készítők kitalálhatnának legalább annyit, hogy leírják, mit kell tenni ilyen esetben és ezt közlik is egy hibaüzenetben, amikor az X kifeXik az új kernel miatt.

Egyébként ha igaz, a régi kernel is ott van a grub menüben. Próbálj azzal bootolni! Ha úgy megy az X, akkor driver reinstall. Nvidia esetén szükség lesz hozzá a kernel forrás egy részére is.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest