Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
On
Ez tévedés. Négy éves Windowsos multam van és bár idős vagyok, sem vírusból kifolyólag sem saját hibámból telepítés soha nem volt a gépem. (Persze elsőre kellett...) És most ez a Linuxnál kamatozik, mert semmi különösebb bajom nincs vele, sőt, az Ubuntura áttérve 16 napos használat után engem az XP-re vissza állítani semmivel nem lehetne. Természetesen olyan alap angol kifejezéseket megjegyeztem ami a netezéshez, telepítésekhez stb szükségem volt.És azt is elmondhatom, hogy amit a fórumokon sokan szóvá tesznek, hogy nem műxik Ubi 8.10-en, az nálam működik és sok esetben csak helyesen kellett configolni.
De a fentebb leírt problémámra gyógyírt nem találtam, pedig nagyon sokat gugliztam, mert nagyon nehezen viselem ha egyes segítőkész fórumokon beszólnak. Ezért szoktam inkább úgy olvasni fórumokat, hogy 1-1 topikot elejétől a végéig és szinte mindíg tartalmazza a nekem megfelelő választ.
Nagyon nem szeretnék új Scannert venni mert látom milyen drága és nem létszükséglet. Azért ha ritkán is jó lenne, legtöbbször a nettel nem rendelkező szomszédoknak is. Az a bosszantó, hogy a hp 3500, 3900, 4200 stb, stb,-támogatva vannak látom a hp.conf-ban és pont az enyém nem jött össze.
Off
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest