- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
pc-user
üzenetére
Kicsit utánanéztem a neten a "Xubuntu és a partíciók csatolása" témának. Sokan panaszkodtak, hogy nincs automount, nem csatolódnak a pendrive-ok, cd romok sem, stb... Ezt tapasztaltam én is.
Fura ez nekem, még nem találkoztam ilyen problémával a xubis gépen...
És azért nem is értem a dolgot, mert az automountért a HAL felel, az meg ugyanaz az ubuntuban meg a xubuntuban is (vagy tévedek?)eszembe jutott egy intrepid bug, hogy az fstabban vagy egy (hibás) sor /dev/sdc1-nek, tehát ha két vinyó van, és bedugsz egy pendrive-ot, vagy egy harmadik vinyót, akkor rosszul akarja felcsatolni, ergo nem működik. nem lehet, hogy ez a gond nálad?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest