Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Hi!
Ma raktam fel a 8.10-es Ubit, de már bánom. Live-ról telepítettem Vista mellé a régebbi XP partícióra. Mivel nem akadt egyetlen normális választási lehetőség sem a felajánlott lehetőségek között a partíciókezelőben, ezért kézzel megadtam neki a régi XP partícióm, meg hogy "/"-be csatolja. A többit beállította magának (valami ext3 blabla és egyebek), egyéb partíciókat nem buheráltam, de büszkén nyomtam a "Tovább"-ra.
Telepítés lefutott rendben, majd kicsit később szerettem volna visszamenni Vistára, de szomorúan tapasztaltam, hogy a Memtest86+on és 4 féle Ubi indítási lehetőségen kívül sehol még nyoma sincs a Vistámnak.
Gyors guglizás után beírtam ezt:title Vista
root (hd0,1)
chainloader +1grub/menu.lst-be. Eddig rendben is volna, de mikor kiválasztom a bootmenüből ezt a lehetőséget, akkor ezzel fogad:
Starting up...
Hiányzó NTLDR (vagymi)
Újraindítás: Ctrl+Alt+DelArra már rájöttem, hogy lámi voltam, de mit b@sztam el?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyors guglizás után beírtam ezt: