Új hozzászólás Aktív témák

• <cafat>

senior tag

válasz Djuree #62 üzenetére

hallod sztem nyugodtan elkezdhetnéd az obliviont nem kell hozzá sok angol tudás én se tok túl sokat angolul de mindent elmutogatnak térképen meg ami fontos a küldikben azt kiemelik valahogy max 1-2 kulcsszót kell megjegyezni...

örülök h csipázod a szerepjátékokat. eleinte utáltam de mikor még 1999-2000 környékén elkezdtem játszani a gothic 1-el hát azóta nagyon rákaptam én is :)
    azt mikor kivittem a gothic-ot pont szerencsém volt mert rögtön utánna jelent meg a gothic2 és miután azt is kivittem alig vártam h megjelenjen a gothic3. kb 3-4 évet vártam és végre kijött csakhát nemigazán akart elindulni egy sempron 3000+on + 1 radeon x600-on 512mb ddr400-as rammal :(
    azt most vettem nemrég kb 1-2 hónapja ezt a gépet de még ez is kevés hozzá :W
    na jó azért annyira nem mert minden fullon van és akadozás nélkül menne ha lenne elég ram. mert így eléggé sokat tölt
    azt vhogy jött az oblivion azt megtetszett előbb kijött mint a gothic3 és még el is indult a régi gépemen aránylag szépen. a mostanin meg gyönyörű minden fullon semmi szaggatás se töltés...
    tényleg te játszottál a gothic1-el v 2-vel?

Új hozzászólás Aktív témák