- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Én vagyok újból... már régen volt amikor dumáltunk. Azt a múltkorában elfelejtettem megkérdezni, hogy hogyan lehet online játszani a Two Worlds-el?
Még soha nem csináltam ilyet és fogalmam sincs, hogy hogyan kell. Egy barátommal szeretnénk ketten online játszani... ezt hogy kell?
A segítséget előre is köszi!
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Akkor is
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jaja, láttam a multit én is... jót tettek a peccsek, csak belenéztem, meggyőző... semmit nem fabrikáltam rajta, jó lesz. Kösz az infót!
-
GypsFulvus2
őstag
Annyiféle verziót és patch-et adtak ki ehhez a játékhoz, hogy a fene sem tud kiigazodni rajta. A GotY-ban biztosan van multiplayer addon, szóval inkább azt javaslom. Az a fontos, hogy az 1.7-es patch rajta legyen (ha jól emlékszem akkor a "legeslegvégső" változat az 1.7b patch). A legbővebb kiadás tudomásom szerint az Epic Edition, abban a "Tainted blood" (ez a GotY-ban is tuti benne van) mellett a "Curse of souls" kiterjesztés is benne van. De ezeket utólag, külön is le lehet tölteni alkalomadtán ingyér, mivel a GOG-on nincs semmi klienses köcsögölés csak egy exe-t kapsz, amivel azt csinálsz később amit akarsz. Meg ha multizni akarsz akkor úgysem számít. Szóval én a GotY-t javaslom, illetve ha van, akkor az Epic Edition-t. Abban biztos benne van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!