Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy i5-2500k-s procim és egy z77a-g45-ös alaplapom. Felhúztam a procit 4.5ghz -ra, de valamiért amikor elindítok egy stress testet, akkor vissza csökken 4.5ghz ről 3.3ghz-re. Minden energiatakarékos funkciót kikapcsoltam. Miért lehet ez?
-
erikjoee
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Core Voltage
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy I5-2500k-m Felhúztam 4,5GHZ-ra cpu voltage-t pedig 1,31.-ra. CPU-be miért ugrál folyamatosan? Open Hardware monitor 1,352-ír. Volt ott egy olyan is hogy CPU I/O Voltage. Azt kellett volna beállítanom?
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy i5-2500K processzorom és MSI Z77A-G45 alaplapom van.
Felszeretném húzni a cpu-t 4,2 GHZ-ra. Kérdésem Az lenne melyik beállítást és mennyire állítsam, hogy jó legyen? -
erikjoee
tag
Sziasztok. Van egy I5-2500k procim és általában 1600mhz-n fut ez miért van? csak néha ugrik fel 3.2GHZ-ra. Hogyan tudnám be állítani, hogy mindig 3.2ghz-n fusson? MSI Z77A-G45 lapom van. Húzva volt a procim 4.2-re, de miután újra telepítettem a windows át állíttódtak az értékek(Nem tudom hogyan). Ezért mindent vissza állítottam alap értékekre és azóta ilyen.
-
erikjoee
tag
Van egy MSI z77-g45 alaplapom meg egy i5-2500k CPU-m! Letudná nekem valaki írni, hogy tudom ezt felhúzni kb 4,5GHz-ig?
-
erikjoee
tag
Sziasztok! van Intel core 2 duo procim E8400 és nekem azt modták ha egy gtx560-as vga-t akarok akkor húzzam fel 3,6 ghz-ra! Nah ezt most milyen arányba huzzam mert egyszer húztam procit de akkor amikor készenlétbe volt akkor nem tudot be kapcsolódni mert mindig fel kapcsolt majd le! Azért kérdem ,hogy milyen arányba húzzam és ettől nem fog elbaszódni a proci? EG gy nagy coolermaster hűtő van rajta! Alaplap meg egy Ascrock P5B-de
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Posta, csomagküldés
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest