Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy i5-2500k-s procim és egy z77a-g45-ös alaplapom. Felhúztam a procit 4.5ghz -ra, de valamiért amikor elindítok egy stress testet, akkor vissza csökken 4.5ghz ről 3.3ghz-re. Minden energiatakarékos funkciót kikapcsoltam. Miért lehet ez?
-
erikjoee
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Core Voltage
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy I5-2500k-m Felhúztam 4,5GHZ-ra cpu voltage-t pedig 1,31.-ra. CPU-be miért ugrál folyamatosan? Open Hardware monitor 1,352-ír. Volt ott egy olyan is hogy CPU I/O Voltage. Azt kellett volna beállítanom?
-
erikjoee
tag
Sziasztok! Van egy i5-2500K processzorom és MSI Z77A-G45 alaplapom van.
Felszeretném húzni a cpu-t 4,2 GHZ-ra. Kérdésem Az lenne melyik beállítást és mennyire állítsam, hogy jó legyen? -
erikjoee
tag
Sziasztok. Van egy I5-2500k procim és általában 1600mhz-n fut ez miért van? csak néha ugrik fel 3.2GHZ-ra. Hogyan tudnám be állítani, hogy mindig 3.2ghz-n fusson? MSI Z77A-G45 lapom van. Húzva volt a procim 4.2-re, de miután újra telepítettem a windows át állíttódtak az értékek(Nem tudom hogyan). Ezért mindent vissza állítottam alap értékekre és azóta ilyen.
-
erikjoee
tag
Van egy MSI z77-g45 alaplapom meg egy i5-2500k CPU-m! Letudná nekem valaki írni, hogy tudom ezt felhúzni kb 4,5GHz-ig?
-
erikjoee
tag
Sziasztok! van Intel core 2 duo procim E8400 és nekem azt modták ha egy gtx560-as vga-t akarok akkor húzzam fel 3,6 ghz-ra! Nah ezt most milyen arányba huzzam mert egyszer húztam procit de akkor amikor készenlétbe volt akkor nem tudot be kapcsolódni mert mindig fel kapcsolt majd le! Azért kérdem ,hogy milyen arányba húzzam és ettől nem fog elbaszódni a proci? EG gy nagy coolermaster hűtő van rajta! Alaplap meg egy Ascrock P5B-de
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi