Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabdzsi
tag
Sziasztok! Adott egy i5 4690k proci ami 4,5GHz-en megy jelenleg, viszont van mellette ez a CPU Ring Ratio vagy más néven Uncore Ratio. Ezt ennyire kellene beállítanom?
-
kabdzsi
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Okés, köszi a válaszod!
Gondoltam rákérdezek itt is, mert valahol azt írták hogy 1:1-be kell állítani a Core Clock-kal, máshol meg azt hogy alapon kell hagyni. -
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Valaki eltudná nekem mondani, hogy mi is az a CPU Ring Ratio, és hogy ezt szabad-e piszkálni tuning esetén vagy hagyjam alapon? A processzor 4,5GHz-en megy, a Ring Ratio meg 3,5-ön van.
-
kabdzsi
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Alapból AUTO-n van, viszont ha elkezdem növelni a CPU Ratiot akkor felmegy 3,9-re.
-
kabdzsi
tag
Sziasztok!
Van egy i5-4690k-m amit 4,4-4,5-ön szeretnék járatni, viszont nem tudom hogy ez a Ring Ratio mit takar. Ha beállítom a CPU Ratiot 4,5-re és a Ring Ratiot is 4,5-re, akkor nem ad képet.
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ez mi lehet és hogy mennyi lenne az ideális Ratio ehhez a CPU szorzóhoz?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondoltam rákérdezek itt is, mert valahol azt írták hogy 1:1-be kell állítani a Core Clock-kal, máshol meg azt hogy alapon kell hagyni.