Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello! Egy deresedéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Haverral közösen majd egy hideg éjszaka kimennénk tuningolni a -5-10 C°-ban, és mivel saját lapokkal dolgoznánk ezért eléggé féltjük őket, és a deresedéstől tartunk. Ha a lap fölé tennénk egy jó pár ventilátort az mentené a helyzetet?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Remek, amint leírtam a mondókámat gondoltam kiveszem az elemet és megoldódott a dolog.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Ugyan már tuningolom a processzoromat egy ideje, de azért még kezdőnek nevezném magam, és adódott is egy olyan probléma, aminek az okozójára egyszerűen nem tudok rájönni. Tehát azt kezdt el csinálni egyszer csak, hogy beállítok pl. egy (mindnél megcsinálja) 9*345-ös tuningot - mellesleg ezzel a beállítással használtam vagy 4 hónapon keresztül 24/7 - kilépek BIOS-ból elmentem stb. majd amikor bootol és írja ki a fekete képernyőre a processzort, annak órajelét, ram mennyiségét stb. azt látom, hogy az alap órajelet írja ki, és a CPU-Z is, viszont a feszültség megmarad annak amit beállítottam. Tegnap raktam be a régi mellé egy új merevlemezt, és új oprendszer is lett, ezek előttt ha jól emlékszem még nem csinálta ezt, viszont nem tudom milyen logika szerint lenne ez a két dolog hatással rá. -
Cthulhu Dawn
őstag
Van nekem egy ASrock 1600-d800-as alaplapom és most tuningnál alapfeszen a proci 2,7 Ghz-ig stabil, na most vettem egy jó hűtőt és ideje lenne szétfeszelni a processzort csak a lapomba nem nagyon találok semmilyen CPU voltage-hez köthető dolgot pedig már sokszor átnéztem, nem tudja valaki a rejtélyre a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tehát akkor ilyen hidegbe még csak nem is kell félni a deresedéstől, amennyiben nem lihegünk meg zúdítjuk rá a havat?