- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12238 üzenetére
Nem. Gyakorlatilag semmi nem fog annyira lehűlni, hogy tényleg centikben fagyjon rá a pára, ahhoz, hogy a levegő páratartalma, ami meglátásom szerint, ilyenkor nem olyan durva, mivel nem párolog ebbena nagy melegben szinte semmi, hogy kicsapódjon, és megfagyjon, ahhoz egy legalább 0 fokos felület kéne, ami nem hiszem, hogy lenne, keményebb hideg kell, hogy lecsapódva megfagyjon rajta a pára, pld a -60 fok már elég hozzá
. Persze, a levegő mondjuk -15, ami elég is lenne már hozzá, de tényleg nem fog semmi lehűlni a gépben -15-re, és még légáramlat is lesz, mert gondolom masszívan fogjátok fújatni. Nem lesz para.
Szerk.: én ma ablaknál teszteltem, nyitott ablaknál, egy jól irányított szél kevés havat zúdított a gépre, vagyis, inkább a vga kapta, de nem lett semmi baja. Levannak fújva lakkal a cuccok gyárilag, ennyit kibír. És ha belehapcizol azt is.
(
)
-
sinya85
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #12235 üzenetére
Dehogy párásodik, vidd ki aztán pacsáld neki a feszt
-
yolan
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12235 üzenetére
Én pár napja -13-ban nem tapasztaltam deresedést. Okosan nem kell rálehelni a cuccokra és nincs para, inkább félő egy havas fuvallat, ajánlom, hogy valami fedettebb helyre mennyetek, tehát ne így a szabad ég alatt durr neki.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12121 üzenetére
Remek, amint leírtam a mondókámat gondoltam kiveszem az elemet és megoldódott a dolog.
-
válasz
Cthulhu Dawn #7715 üzenetére
Vegyél normális lapot például...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A10-9700 / 4 mag / Integrált Radeon R7 / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest