Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
robick5
tag
Azt írják hogy az 1600mhz ddr3 az amd nem támogatja ez mit jelent?
-
robick5
tag
válasz
darál0w #30433 üzenetére
Nos kezdem érteni,bár még nem minden tiszta.A leírás szerint próbáljam elérni fsb 300 ra emelésével az alap órajelet?
És ha megy akkor lehet majd a proci szorzót emelgetni ami alapból ha felessel lépkedem akkor 150mhz.Jól értelmezem?
Elsőre így állítottam be :
CPU 11x 3300mhz
FSB 250
NB 6x
HT 6x
DDR3 4x
Az időzítésekhez nem nyúltam! -
-
robick5
tag
estleg a hűtésre tekintettel tudtok ajánlani valamit.....
illetve ram-ból? -
robick5
tag
válasz
darál0w #30048 üzenetére
Sziasztok !
darál0w Megfogattam tanácsod hétfőn postázom új gazdájának a BFG 680i SLI lapot.
Viszont kinéztem magamnak egy ilyet ASROCK sAM3 890GX PRO3
Mi erről a lapról a véleményed?Tuning kezelhetőség,bios beállítási lehetőség stb...
Illetve nézelődök proci után 955BE amit javasoltál!
Vga MSI GTX460 HAWK menne bele!
Válaszod(tok) előre is köszönöm ! -
robick5
tag
válasz
Regirck #30022 üzenetére
A szorzó csökkentése energiagazdálkodáshoz részhez tudok segítséget nyújtani :
CPU Enhanced Halt (C1E) vagy AMD C1E: a CPU energiatakarékos funkciója, amely minden új processzorban megtalálható. A C1E, azaz az Enhanced Halt State engedélyezése szoftveres órajel- és feszültségcsökkentést tesz lehetővé.
CPU EIST vagy AMD Cool&Quiet: az Intel processzorokban található energiatakarékos (Enhanced) SpeedStep, vagy az AMD processzoroknál a Cool&Quiet technológia ki- és bekapcsolása. Ha bekapcsoljuk, akkor a processzor terheletlen állapotban alacsonyabb órajelen és feszültségen fog működni, aminek köszönhetően nemcsak energia takarítható meg, de a processzor kevésbé melegszik.
ezeket engedélyezd neki!! /így terheletlen állapotban lecsökkenti a teljesítményt/
Illetve BIOS beállítások magyarul érthetően leírva itt érdemes olvasgatni sokat segít!
Tuningban pedig darál0w mester segítségét kérd!!!
"De elsőre a szerintem cpu voltage-t tedd fel 1,35 vagy 1,375-re szerintem kevés neki az 1,325" -
robick5
tag
Nekem biosban csak center spead illetve disabled van,most átraktam az elsőre valamivel jobb lett.Alatta van még egy beállítáai lehetőség a pci illetve még valami ott disabled van illetve auto ezt utóbbin hagytam.
Ez így jó?
Ha az egeret mozgatom most is hallom!
Bár lehet nálam ennek a beállításnak nincs is jelentősége mivel én a leragasztós módszert használom!ezt
-
-
robick5
tag
Lehet másnak is segít ez az oldal itt olvasgatok ha valami nem tiszta!
- innen idézem -CPU EIST vagy AMD Cool&Quiet: az Intel processzorokban található energiatakarékos (Enhanced) SpeedStep, vagy az AMD processzoroknál a Cool&Quiet technológia ki- és bekapcsolása. Ha bekapcsoljuk, akkor a processzor terheletlen állapotban alacsonyabb órajelen és feszültségen fog működni, aminek köszönhetően nemcsak energia takarítható meg, de a processzor kevésbé melegszik.
-
robick5
tag
válasz
darál0w #29828 üzenetére
A napokban gondolkodtam váltanom kellene platformot,de semmi kép nem újban gondolkodom!
Milyen lap,proci,ram párosítást ajánlanál amit azért lehetne majd húzni?
50k környékén gondolkodom!
Ha esetleg ajánlani tudnál valamit amd vagy intel az majd hogy nem mindegy bár jobban favorizálom az intelt,de semmi elfogultság csak úgy...!
Előre is köszönöm! -
robick5
tag
válasz
darál0w #29824 üzenetére
Csak azért mert valami oknál fogva nekem tuning-al
nem stabil vagy az alaplap nem bírja vagy a proci,és ezekkel a fesz értékekkel meg sem indul:kék halál c000021ahibakóddal,esetleg ha erre lenne valami tanácsod meghallgatnám.
Egyszerüen kifogytam az ötletekböl,csak azt nem értem akkor így miért stabil,akkor is ha a feszeket auton hagyom.Azért a biztonság kedvéért lefixáltam!
-
robick5
tag
válasz
donjohnson #29814 üzenetére
Ez is jó lehet de itt már két lábat ragasztanak le ha jól látom.
BRIKLY: Vagy az egészet és nem kell i7 -
robick5
tag
Szia !
Ezt találtam 5 perce megcsináltam és mükszik
Mi a véleményed erről a módszerről? -
robick5
tag
válasz
BRIKLY #29771 üzenetére
Sziasztok ! Lenne egy olyan kérdésem van egy bfg 680i sli lapom q6600 procival most 8G 800Mhz kingmax ram tápom egy sharcoon 550W .2998mhz stabilan megy viszont ha emelem 3000mhz illetve e fölé nem tudom működésre bírni .Mit hova kellene állítanom?
Válaszotok előre is köszönöm!
BRIKLY :Nem csak neked akartam véletlenül válaszra nyomtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest