- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOid
tag
válasz
birozoli7800 #9002 üzenetére
hmm ezt nem tudtam , szóval akkor ne is reménykedjek? 3 gigáig akartam volna feltolni csak.. az még úgy tudtam h nem számít soknak de már 2700-on nem indul el, automatikus lereseteli a biost 2-3 próbálkozás után.
-
lancer77
tag
válasz
birozoli7800 #8916 üzenetére
Végülis nem egy melegedős fajta a 2200 szerintem érdemes volna hűtőt cserélni.
-
Stirbi
addikt
válasz
birozoli7800 #8716 üzenetére
én segitettem
-
attos71
tag
válasz
birozoli7800 #8714 üzenetére
Hali!
Nekem 1 asrock 4coredual-vsta lapban működött a dolog...CPU fsb-t emelhettem, és a ram-ok frekije nem változott. Auto-ban hagytam a ramokat, és így a drr2/800s ramokat 533n kezelte dualban...Azután lecseréltem a lapot 1 asrock P43twins1600-ra, és azóta ua. a helyzet, mint Nálad...
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló.
-
johniee
senior tag
válasz
birozoli7800 #8712 üzenetére
Asrock lapok nem tuningbarátosak
-
dokee78
félisten
válasz
birozoli7800 #8395 üzenetére
Én nem tudom mi lehet a procid vége,de sokan hajtják 3GHz-en!
Egyik haverom is aki azt állította,hogy stabil neki.Skype közben átküldtem neki a Prime95-öt és annyit láttam,hogy a haver kijelentkezett,majd 1 perc mulva bejelentkezett.
Elindult neki a Prime és hopp 10 másodperc=KÉKHALÁL!De ez csak egyedi eset lehet!
-
nbl2
senior tag
válasz
birozoli7800 #8396 üzenetére
Ne legyen auton. Vagy 1:1 be legyne vagy a Mhz-t lehet állítani és akkor ne menj 667 fölé.
A procid meg fog menni 3Ghz-is. -
kts88
aktív tag
válasz
birozoli7800 #6833 üzenetére
Szerintem maga a chipset a ludas. Nem vagyok nagy inteles, de a 945-ös chipsetet valahogy nem a tuningra hegyezték ki. Eredetileg a 945 a 955 butított változata, ami pedig a pentium d-hez készült. Ekkor még sehol nem volt a core. Az asrocknak köszönhetően tudja kezelni a core procikat (ők még a régi 865-el is csináltak core redy lapot
) Nem véletlen, hogy csak 667-es memókat támogat.
(#6837) gtasystem:
A be procikkal kevésbé korlátoz az alaplap, és könnyebb tuningolni akár gyengébb lappal is. Nem kell attól tartani, hogy elmászik a ht link, sata stb órajele. Talán még jobban sikerült magokat tartalmaz, de ebben nem vagyok biztos. -
birozoli7800
senior tag
válasz
birozoli7800 #6816 üzenetére
(#6816) birozoli7800 Valaki erre?
-
lipi67
nagyúr
válasz
birozoli7800 #5831 üzenetére
-kifutottam az időből..-
Én nagy Abitpárti vagyok,de az igazsághoz tartozik,hogy ez a deszka nem is értem minek került forgaloma.Kb IP35-V.Hogy mit tudhat?2180-as asrock lap2,4GHz meghótt.Uaz minden csak a lap lett DS3L 3,GHz.Utána lapcsere Abit IP35-V és 3,2GHz.
Ha ez segített..-(Ha alulfeszelni akarod..azt nem tudják az Abit lapok,akkor giga!) -
lipi67
nagyúr
válasz
birozoli7800 #5817 üzenetére
A másikban vszoltam a kérdésed első felére(csak azt kérdezted ott).P31-es lap sem tuningbajnok,de valamivel jobb.Tudom,furán hangzik,de árulnak itt 965-ös Abit IB9-es lapot,azzal jobban járnál.Jobban mert biztos olcsón meg tudod venni,és megy benne a 2xxx.(Nálam 3,8GHz-ig ment a 2180-as)Később meg,ha kinövöd..A Wolfok szeretik a 965-ös deszkákat!
-
lipi67
nagyúr
válasz
birozoli7800 #5792 üzenetére
Bár nem jó a melegedés,deSZARD le!nem vicc.Feszemelés nélkül nem fog túlmelegedni.Ha jól fel van pasztázva,rendesen rajta a gyári hűtő,nem lehet olyan meleg.Kben meg jelez,lekapcsol magától is.S a procit sose a hő,a fesz öli meg!!!(átütöd)
Gyárival is nyugodtan emelheted a feszt,mennyi a VID-je?TheChos3nOne: Ugy ezt már kérdezted vhol?Ismerős
VGA nincs húzva,orthos stabil,nem dob el? -
zsolt1129
addikt
válasz
birozoli7800 #5788 üzenetére
A hőmérsékletre figyelj. Milyen hűtőd van?
-
Pörp
senior tag
válasz
birozoli7800 #5785 üzenetére
Ha odafigyelsz, és tudod mit csinálsz nem lehet nagy baj. A hűtés legyen mindíg megfelelő. Hamarabb jelentkezik az instabilitás, ami már egy jel. Ész nélküli feszemeléssel azonban elégethető egy proci.
-
greatchaos
addikt
válasz
birozoli7800 #2468 üzenetére
lehet a vga ne mfogja tolerálni. vga válogatja.
-
whYz
őstag
válasz
birozoli7800 #2120 üzenetére
biosban
lehet még winből elég sok progivan mondjuk setfsb de ez nem ajánlott.. -
ricsy888
senior tag
válasz
birozoli7800 #2040 üzenetére
Azt hiszem 66-ra állítsd, legalábbis nálam ez volt tuning előtt és most is.
-
ricsy888
senior tag
válasz
birozoli7800 #2038 üzenetére
Nem sok a 45C°. Jól csináltad, de próbálkozhatsz nagyobb FSB-vel is.Úgy számold, h a procid szorzója 15x tehát most is így jött ki a 2,2Ghz (15x149) Ha neked ez így megfelel akkor jó
De azért teszteld le, hogy stabil-e.
Állítani még a PCI/AGP frekit kéne, vagyis inkább ezt kéne fixálni, de sajnos ahogy én tudom ennél a lapnál nem lehet.
Régen nekem is volt 2400+-os procim nekem 2,1Ghz-ig bírta alapfeszenHozzáteszem, hogy egy elég antituningos sz@r Mercury lapba
-
greatchaos
addikt
válasz
birozoli7800 #2035 üzenetére
igazából ne számíts sokra, hiszen ez ax xk-k közül már igen a plafon. azok meg nem arról híresek, hogy maradt volna bennük még szufla...
-
ricsy888
senior tag
válasz
birozoli7800 #2035 üzenetére
A tuning szerencse kérdése. Nincs két ugyanolyan proci ami ugyanannyit menne. Alapfeszen elvileg nem lehet semmi baja. Ha feszt emelsz akkor pedig ne nagyon menj 1,7V fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gyúrósok ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest