Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Hali!
Nekem 1 asrock 4coredual-vsta lapban működött a dolog...CPU fsb-t emelhettem, és a ram-ok frekije nem változott. Auto-ban hagytam a ramokat, és így a drr2/800s ramokat 533n kezelte dualban...Azután lecseréltem a lapot 1 asrock P43twins1600-ra, és azóta ua. a helyzet, mint Nálad...
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló. 
-
attos71
tag
Biztos, hogy így van, mert nem vagyok Én sem 1 tuning őrült...
Csak bosszant, hogy a régi (sok fórumon lefikázott) lapban probléma nélkül vitte a 2,66 gigát a proci, és amikor alárakok 1 'favorit' asus-t, akko' meg cumi van...
Majd, ha a fiam megint odaenged a gépéhez, akkor nekifutok még1szer, hát ha...
Mondjuk az Én asrock p43twins1600 lapommal is hasonló a problémám, csak ott egy 1400s cerkából próbálnék nagyobb órajelet kicsikarni, de ez a rendszer sem szeresse'...
Nem akar boot-olni a lelkem, ha megpiszkálom az fsb-t... 
-
attos71
tag
Hát próbáltam már Én olyat, hogy 'manual' alatt direkt állítottam az fsb-t a cpu-nak, meg a ramokra direktbe megadtam, hogy ddr2/800, de akkor meg nem boot-ol a rendszer, vagy nem lép túl az asus bejelentkező képernyőn sem...
Nem igazán találok olyan beállítási pontot, ahol ezt az aszinkron dolgot megadhatnám... 
-
attos71
tag
Hali!
440s (conroeL, 2giga) cerkámat eddig 1 asrock 4coredual-vsta lapban 2,66 gigán tudtam hajtani minden extra nélkül. Most ez a proci átkerült 1 asus p5kpl-am lapba, de ott sehogyan sem sikerül a tuningolás.
A fő probléma, -szerintem- hogy a ramok frekije is növekszik, amikor a cpu fsb-t tolom felfelé.
A régi lapnál aszinkronban ment a memcsi freki, és a pcie freki a cpu frekijével. Ennél az asus lapnál, hogyan lehetne ezt elérni? Tudna valaki ebben nekem segíteni? 
köszi: attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Metal topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló. 
Csak bosszant, hogy a régi (sok fórumon lefikázott) lapban probléma nélkül vitte a 2,66 gigát a proci, és amikor alárakok 1 'favorit' asus-t, akko' meg cumi van...
Mondjuk az Én asrock p43twins1600 lapommal is hasonló a problémám, csak ott egy 1400s cerkából próbálnék nagyobb órajelet kicsikarni, de ez a rendszer sem szeresse'...
A régi lapnál aszinkronban ment a memcsi freki, és a pcie freki a cpu frekijével. Ennél az asus lapnál, hogyan lehetne ezt elérni? Tudna valaki ebben nekem segíteni?