Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Hali!
Nekem 1 asrock 4coredual-vsta lapban működött a dolog...CPU fsb-t emelhettem, és a ram-ok frekije nem változott. Auto-ban hagytam a ramokat, és így a drr2/800s ramokat 533n kezelte dualban...Azután lecseréltem a lapot 1 asrock P43twins1600-ra, és azóta ua. a helyzet, mint Nálad...
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló. 
-
attos71
tag
Biztos, hogy így van, mert nem vagyok Én sem 1 tuning őrült...
Csak bosszant, hogy a régi (sok fórumon lefikázott) lapban probléma nélkül vitte a 2,66 gigát a proci, és amikor alárakok 1 'favorit' asus-t, akko' meg cumi van...
Majd, ha a fiam megint odaenged a gépéhez, akkor nekifutok még1szer, hát ha...
Mondjuk az Én asrock p43twins1600 lapommal is hasonló a problémám, csak ott egy 1400s cerkából próbálnék nagyobb órajelet kicsikarni, de ez a rendszer sem szeresse'...
Nem akar boot-olni a lelkem, ha megpiszkálom az fsb-t... 
-
attos71
tag
Hát próbáltam már Én olyat, hogy 'manual' alatt direkt állítottam az fsb-t a cpu-nak, meg a ramokra direktbe megadtam, hogy ddr2/800, de akkor meg nem boot-ol a rendszer, vagy nem lép túl az asus bejelentkező képernyőn sem...
Nem igazán találok olyan beállítási pontot, ahol ezt az aszinkron dolgot megadhatnám... 
-
attos71
tag
Hali!
440s (conroeL, 2giga) cerkámat eddig 1 asrock 4coredual-vsta lapban 2,66 gigán tudtam hajtani minden extra nélkül. Most ez a proci átkerült 1 asus p5kpl-am lapba, de ott sehogyan sem sikerül a tuningolás.
A fő probléma, -szerintem- hogy a ramok frekije is növekszik, amikor a cpu fsb-t tolom felfelé.
A régi lapnál aszinkronban ment a memcsi freki, és a pcie freki a cpu frekijével. Ennél az asus lapnál, hogyan lehetne ezt elérni? Tudna valaki ebben nekem segíteni? 
köszi: attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló. 
Csak bosszant, hogy a régi (sok fórumon lefikázott) lapban probléma nélkül vitte a 2,66 gigát a proci, és amikor alárakok 1 'favorit' asus-t, akko' meg cumi van...
Mondjuk az Én asrock p43twins1600 lapommal is hasonló a problémám, csak ott egy 1400s cerkából próbálnék nagyobb órajelet kicsikarni, de ez a rendszer sem szeresse'...
A régi lapnál aszinkronban ment a memcsi freki, és a pcie freki a cpu frekijével. Ennél az asus lapnál, hogyan lehetne ezt elérni? Tudna valaki ebben nekem segíteni?