Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ke_ni
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Szia
A hűtésemet egy gigbyte water block és 2db 120-as singel radi végzi egy kicsit kibővítetem a galaxy2-t. A hővel nincs gond.
A proci mostani fesze 1.375(biosba 1.4125 ha jol emlékszem.) A többi fesz értékekkel vagyok bajban.
Eddig amiket tuningoltam azoknál nem volt gond a fsb feszen emeltem meg a nb-n egy kicsit és stabil volt. de most kicsit kifog rajtam a téma.
Az én bajom a pll, nb, sb, feszekkel van. meiket menyire lehet álítani biztonságos kereteken belül?
Olvastam egy kicsit a netten a qx6850-esröl, és mindenhol számomra magas fesz értékeket állítottak be neki, azért gondoltam megkérdezem itt is, hogy mit gondoltok a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi