- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
barisj #37111 üzenetére
Hát nekem ez van: képernyő teteje, alja.
Én csak felül a legfelső menüben tudok állítani,alul mindig csak megjelenik az amit felül beállítottam és a nála kisebbek(pl. felül be van állítva 3,6GHZ,de alul márcsak ezt és ez alattiakat tudom,de ha 3,2 van beállítva akkor már csak azt és az alattit)Valaki segítene az előző hsz-eimben és most???
A linkelt órajelen,stb játszottam egész nap,míg most egyszercsak játék közben bejött ez a kép:[link].És még ma volt a kérdésem,hogy ugye nekem 3,8GHZ-nél azonnal kifagy a játék. Vegyem feljebb a feszültséget? Meddig vehetem alap CPU hűtővel?
De talán a legfontosabb kérdés: Ugye nekem a procim gyenge(nem hajtja ki a VGA-t) nem a VGA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest