- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Amm, átlag 25% volt a részesedésük nagyon sokáig, ez év végén 9% volt. Szóval igen, lehet mosolyogni az AMD hozzáállásán.
16% az konkrétan minimum több 100ezer user, ha nem millió."Most itt következne az, hogy hány szoftveres hibába futottam bele... hmmm"
Nem, itt jól láthatóan az uber érv következik, miszerint "nálam nem volt probléma, tehát nincs probléma".Látom közben leesett.
"Gyanítom az általad emlegetett "egyszerű" userek sem nyomják ezt be..."
Gyanítom az egyszerűbb userek között nagyobb %-ban nyomják be, ha benyomják, mint aki akik DDU-nak esnek neki. -
direwolf
őstag
És kifutottam a szerkesztési időből
Szóval Veled is csak annyi a bajom, hogy ezt a telepítős hibát is megpróbálod felnagyítani, pedig valójában a felhasználók igen kis része futott bele abba, hogy pont ment a win update amikor az AMD telepítővel úgy próbált drivert frissíteni, hogy be volt pipálva az alaphelyzetbe állítás. Én pl. soha nem szoktam ezt bepipálni, szerintem nem is default. Gyanítom az általad emlegetett "egyszerű" userek sem nyomják ezt be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest