- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
-
Busterftw
nagyúr
Amm, átlag 25% volt a részesedésük nagyon sokáig, ez év végén 9% volt. Szóval igen, lehet mosolyogni az AMD hozzáállásán.
16% az konkrétan minimum több 100ezer user, ha nem millió."Most itt következne az, hogy hány szoftveres hibába futottam bele... hmmm"
Nem, itt jól láthatóan az uber érv következik, miszerint "nálam nem volt probléma, tehát nincs probléma".Látom közben leesett.
"Gyanítom az általad emlegetett "egyszerű" userek sem nyomják ezt be..."
Gyanítom az egyszerűbb userek között nagyobb %-ban nyomják be, ha benyomják, mint aki akik DDU-nak esnek neki. -
direwolf
őstag
És kifutottam a szerkesztési időből
Szóval Veled is csak annyi a bajom, hogy ezt a telepítős hibát is megpróbálod felnagyítani, pedig valójában a felhasználók igen kis része futott bele abba, hogy pont ment a win update amikor az AMD telepítővel úgy próbált drivert frissíteni, hogy be volt pipálva az alaphelyzetbe állítás. Én pl. soha nem szoktam ezt bepipálni, szerintem nem is default. Gyanítom az általad emlegetett "egyszerű" userek sem nyomják ezt be...
-
PuMbA
titán
-
Busterftw
nagyúr
Milyen esztelen előítélet?
Tudod hány user váltott/váltott vissza Nvidiára AMD-s driver gondok miatt csak itt ph-n?
Szerinted miért az AMD-ről terjedt el a jank szoftveres hírnév?
Az év végi csoda driverekre várás, az 5000 szériában 6 hónapokig 15 known issues backlog meg az állandó black screen gondok?Biztos azért, mert pár Nvidiás itt fórumon behülyítette
az világot az elmúlt 10 évben. Mese, habbal.
Téged idézve, nehéz lenne leírni, hogy ezeknek van alapja?"toljátok a mókuskereket, hiába magyarázták már el többen, hogy hülyeségeket beszéltek."
Ezek logolt, ismert hibák, legtöbbször AMD által elismert hibák, milyen hülyeséget beszélünk? -
Hellwhatever
aktív tag
Úgy vélem rengeteget le lehet szűrni abból hogy ki mit olvas ki egy adott helyzetből:
Abból hogy polarizációt kiáltasz és már az első hozzászólásoddal behoztad a politikai vonalat egy alapvetően politika mentes témába majd megpróbálsz másokat jobbra vagy balra helyezni a kommunikációjuk alapján, személy szerint úgy érzem hogy inkább a Te világnézeted az ami erősen polarizált és átpolitizált.
-
PuMbA
titán
Inkább az a baj, hogy sokan polarizáltnak vesznek sok mindent. Attól, hogy valaki leírja az igazságot, nem lesz polarizált. Az AMD-nek mostanában több szoftveres kalamajkája volt, mint a többieknek és ez tény. Ha valaki leírja, hogy aggódva nézi a fejleményeket, abban semmi különleges nincs, hiszen egyrészt tudjuk, másrészt az AMD egyfelől úgy erősödne meg, ha ezeket elkerülnék és nem kapna nagy nyilvánosságot egy ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest