Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Orvos mondta egyértelműen., nem egy ilyet látott, sőt... vércukrom mindig optimális, most is néztek azt is. A mentősök is nézték. Pedig a mentősök tényleg hamar odaértek; kb 600 méterre voltam a klinikától.
Ha csak ennyiről lenne szó... kihagytátok a pakliból azt, hogy a pulzusom 140 -nél még enyhébb rosszullét volt, utána meg éreztem, hogy majd kigurik a helyéről, kiver a verejték és úgy lettem rosszul. Ez jóval, jóval magasabb lehetett. Lényegesen. S egy egyszerű Pedig már legalább 10 perce nyugalmi helyzetben voltam. viszont a pulzusom biztos, hogy a 140-hez képest is kilőtt.
Nem, kb a mentős, 2-3 orvos +nővér cseszett le cseszett le, hogy ha ilyen pulzus gondokat okoz, akkor teljes pihenés 3 hétig, a negatív teszt csak egy dolog, a szervezetnek alig jelent valamit - ez az egész még egy jó ideig dolgozik a szervezetben.
Idegi, ízületi szinten a karomban, lábaimban továbbra is érzem a fájdalommal együtt a gyengeséget, kimerültséget, hiába voltam tegnap 100%-osan jól.
A szőlőcukor csak fejben tett helyre, abban segített, hogy magamhoz térjek; de lehet csak a lefektetés hatására kezdtem lassan magamhoz térni.
Illetve: 100% nagyobb terhelés mellett, akár éhgyomorra, vagy bármilyen állapotban: SOHA nem volt semmi problémám a kovid előtt - pedig rendszeresen sportoltam, több esetben 2-2,5 órás edzésekkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest