- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A használati utasítást nem árt ám néha elolvasni.
Igazad van, de nem látom, akié a teszt, az 1000+ km-re van, amiket meg itt láttam a topikban, abból semmit nem jegyeztem meg sajna.
De szerintem csak az értetlent játszod szándékosan
Ja, ez is lehet, mert amúgy ez qrva nagy szórakozás, egyébként tényleg az egész covid infóhalmatból alig emlékszem valamire, gyanítom azért, mert nem kényszerülök rá, hogy foglalkozzak vele. Innentől kezdve nem is nagyon érdekel, csak alkalomadtán pár dolog.
[ Módosította: Parci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SUSE Linux
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest