- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Peti78 #21715 üzenetére
"A nagy negatív kritikahullám valóban méltatlan ahhoz a tömérdek munkához, amit ők belefektettek."
"Nagyobb hullámot érdemelt volna. Lehet sokat dolgozni úgy is, ha szar a végeredmény. Ez pedig szar volt."
+1, a számból vetted ki a szót! Ha szar az eredmény, az annál nagyobb szégyen, minél több erőforrást pazaroltak el rá. Ezért is ekkora szégyen az utolsó évad. -
Ragnar_
addikt
-
do3om
addikt
válasz
Peti78 #20777 üzenetére
Elég zavaró.
Eleve felesleges ez az opció, én amikor jön az új rész addig nem nézek be amíg nem láttam, egyszerű megoldás. Aki nézi a sorozatot szerintem max pár nap után biztos látja a részeket annyit meg kibír hogy ne olvasson bele, de szerintem a 98% 1 napon belül látja. -
haypro
senior tag
válasz
Peti78 #12306 üzenetére
Lehet, hogy ezzel egy kicsit etetem a trollt, de megkérdezem:
Mi a hétszentségért nézel egy olyan sorozatot, aminek az az adott évad legjobb részét 10-ből 6 pontra értékeled?!Ez a pontszám szavakra lefordítva kb. azt jelenti, hogy gyenge-átlagos közepes. Nyilván, ha szerinted ez az évad eddigi legjobbja, akkor a többi szerinted szutyok volt..
Miert kínzod magad? Szeretsz szenvedni? Én gyűlölöm pazarolni az időmet, ezért olyan dolgokat keresek, amiket 70-80% fölé értékelnék. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Peti78 #11545 üzenetére
Szerintem nagyon jó volt, Dany jelenete nagyon epic (a sárkány inkább mint a beszéde), de szerintem nagyon random volt. Atya végre otthagyja a bérgyilkosokat, tetszett, hogy a végén mégsem ölte meg a színésznőt. Samwell jelenetei is nagyon tetszettek, milyen badass már hogy elvitte a kardot Kicsit lehet hogy lassú volt a rész de azért mert nincs benne öldöklés meg csocsok szerintem nem kell leszarozni.
-
Sareth
senior tag
Ugye most viccelsz? Soha nem volt/lesz abban a helyzetben hogy ellenkezzen. Mégis mit kellett volna csinálnia? A „Bocs de fáj a fejem” kiskapu itt nem sokat ért volna. Előbb verte volna rojtosra a száját vagy zabáltatta volna fel a kutyáival mit azt kimondhatta volna. Beletörődött a sorsába mint látszódott, és a „Ha hagyod magad előbb szabadulsz” elvet követte... Nem tudom a könyvben milyen jellem, de itt a sorozatban a látottak alapján kb. ennyit vártam tőle...
htc07 - Abból is volt anno felháborodás
-
Sareth
senior tag
Én is valami hasonlót érzek. Azzal hogy kezdik a könyvtől eltérően más irányba terelni a sorozatot (ami tudjuk jól marketing döntés volt, mert hát mégsem várhattak Martin bácsira) mintha valami meghalt volna. Sajnálnám ha az évad végére kaszálnom kéne az egészet mert a korábbi évadok kifejezetten tetszettek
laceszgamer - egyet értek, sajnos de azért még reménykedem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest