Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
Én is valami hasonlót érzek. Azzal hogy kezdik a könyvtől eltérően más irányba terelni a sorozatot (ami tudjuk jól marketing döntés volt, mert hát mégsem várhattak Martin bácsira) mintha valami meghalt volna. Sajnálnám ha az évad végére kaszálnom kéne az egészet mert a korábbi évadok kifejezetten tetszettek
laceszgamer - egyet értek, sajnos de azért még reménykedem...
-
Sareth
senior tag
Ugye most viccelsz? Soha nem volt/lesz abban a helyzetben hogy ellenkezzen. Mégis mit kellett volna csinálnia? A „Bocs de fáj a fejem” kiskapu itt nem sokat ért volna. Előbb verte volna rojtosra a száját vagy zabáltatta volna fel a kutyáival mit azt kimondhatta volna. Beletörődött a sorsába mint látszódott, és a „Ha hagyod magad előbb szabadulsz” elvet követte... Nem tudom a könyvben milyen jellem, de itt a sorozatban a látottak alapján kb. ennyit vártam tőle...
htc07 - Abból is volt anno felháborodás
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Műbalhé... valakinek nem tetszett a média meg felkapta, van miről cikkezni 2 napig, a 3-ra meg mindenki elfelejti úgy is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Peti78 #11545 üzenetére
Szerintem nagyon jó volt, Dany jelenete nagyon epic (a sárkány inkább mint a beszéde), de szerintem nagyon random volt. Atya végre otthagyja a bérgyilkosokat, tetszett, hogy a végén mégsem ölte meg a színésznőt. Samwell jelenetei is nagyon tetszettek, milyen badass már hogy elvitte a kardot Kicsit lehet hogy lassú volt a rész de azért mert nincs benne öldöklés meg csocsok szerintem nem kell leszarozni. Üdv. Johnny
-
pulffy
őstag
-
rétisün
veterán
-
haypro
senior tag
válasz Peti78 #12306 üzenetére
Lehet, hogy ezzel egy kicsit etetem a trollt, de megkérdezem:
Mi a hétszentségért nézel egy olyan sorozatot, aminek az az adott évad legjobb részét 10-ből 6 pontra értékeled?! Ez a pontszám szavakra lefordítva kb. azt jelenti, hogy gyenge-átlagos közepes. Nyilván, ha szerinted ez az évad eddigi legjobbja, akkor a többi szerinted szutyok volt..
Miert kínzod magad? Szeretsz szenvedni? Én gyűlölöm pazarolni az időmet, ezért olyan dolgokat keresek, amiket 70-80% fölé értékelnék.[ Szerkesztve ]
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
do3om
addikt
válasz Peti78 #20777 üzenetére
Elég zavaró.
Eleve felesleges ez az opció, én amikor jön az új rész addig nem nézek be amíg nem láttam, egyszerű megoldás. Aki nézi a sorozatot szerintem max pár nap után biztos látja a részeket annyit meg kibír hogy ne olvasson bele, de szerintem a 98% 1 napon belül látja.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Ragnar_
addikt
válasz Peti78 #21056 üzenetére
Sansa tényleg nem sok vizet zavart egészen addig, amíg kvázi megnyerte a fattyak csatáját, megmentette Jont és visszaszerezte Derest, mikor megérkeztek a völgy lovagjaival. És ugye aztán megetette Ramsay kutyáit is. (Persze Kisujj is kellett hozzá, de na.)
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
mepet
addikt
válasz Peti78 #21715 üzenetére
"A nagy negatív kritikahullám valóban méltatlan ahhoz a tömérdek munkához, amit ők belefektettek."
"Nagyobb hullámot érdemelt volna. Lehet sokat dolgozni úgy is, ha szar a végeredmény. Ez pedig szar volt."
+1, a számból vetted ki a szót! Ha szar az eredmény, az annál nagyobb szégyen, minél több erőforrást pazaroltak el rá. Ezért is ekkora szégyen az utolsó évad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest