- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Én sem ezt vártam a végnek, de hogy gondolhatják egyesek komolyan hogy újraforgatják, más befejezést adnak egy sorozatnak mert az nem tetszik nekik.
Sajnos ez van el kell fogadni.
Ott a könyv akinek nem tetszik, ott várhat mást, de a sorozatnak vége ennyi.
. -
do3om
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21803 üzenetére
Ehhez kellet volna még játékidő a kidolgozáshoz, viszont nagyon jók a kis jelenetek amiket említettél. A mostaninál sokkal jobbra jött volna ki.
-
do3om
addikt
válasz
csababarca #20946 üzenetére
Arya szerepe valószínűleg sokkal nagyobb mint gondolta mindenki. Ugye az NK-t már lerendezte, ugy néz ki lesz még valaki akivel majd összeakad. Ő az aki a birodalom várt megváltója az egész sorozatban. Nem azok akik már elbuktak és mindenki azt hitte azok közül valaki: Stannis, Robb, Jon, Daenerys, Renly.
Az időugrások is... nem tudom azért vannak események tehát pl királyvár amikor Dany először kiköt még nincs semmi védelem, most ugye ott a sok skorpió, az nem egy egy pér nap hanem az NK elleni harc és visszatérés szerintem hónapos időt ölel fel, sőt lehet több. Ez idő alatt simán elhajózik euron és felkészül a sárkány kinyírására, na meg biztos hogy tudta hova kell mennie, tudjuk hogy mindenhol vannak besúgók.
-
do3om
addikt
válasz
Peti78 #20777 üzenetére
Elég zavaró.
Eleve felesleges ez az opció, én amikor jön az új rész addig nem nézek be amíg nem láttam, egyszerű megoldás. Aki nézi a sorozatot szerintem max pár nap után biztos látja a részeket annyit meg kibír hogy ne olvasson bele, de szerintem a 98% 1 napon belül látja. -
do3om
addikt
Mindenkit nagyon érdekel hogy lett a vége az ami lett.
Talán ők remélhetnek még egy olyan dolgot mint pl a Gandalf visszatérése, amikor kiderül hogy élte túl a Balrog-ot. -
do3om
addikt
válasz
csababarca #20056 üzenetére
Azt ugye nem kell elfelejteni hogy páncél volt ezeken a hősökön, a zobiknál pedig nem soknak volt fegyvere, főleg nem rendes. ás filmben ha megharapnak átváltozol, itt nem így van, szóval vegyél fől egy vastag bőrkabátot és csak azon rágd már meg a kezed sikerül e.
Az ütések sem olyan erejűek, sok zombi csak csont és bőr, vagyis úgy 30, max 40kg. Erejük a tömegben van, ha kicsit ritkulnak már gyengébbek, és a sárkányok ugye jelentősen feldarabolták a rohamozó csapatot, az első hullám az mint láttuk mindent vitt de aztán jó 20 méter széles sávokat pörköltek közéjük, nem is egyszer. -
do3om
addikt
válasz
Gyuri27 #19981 üzenetére
Vannak még erő gyermekei? Nem elintézték azokat is mind? És ha vannak is szerinted csinálnak még egy NK-t Mert tuti nem.
Csak a csatát figyelte, gondolom Aryát is látta.
Bran tudta hogy vége azért szemeztek nem látszott hogy félne hanem az hogy a tesó jön.
Ő a fény urának szolgája. Mint a lángoló kardos akinek a feladata az volt hogy megvédje Aryat, Bevégezte a feladatát ennyi, nem kel rajta elmélkedni, száz éve várta már.
Ezt nem tudom.
A kiképzésén kívül? Szerintem csak az, és azt szerintem nagyon kevesek csinálják meg szóval hogy ott volt az igen csak komoly extra neki. Biztos elbukott? mert a tanítója mosolyából inkább az mondanám pont hogy így lett 5-ös a vizsga. -
do3om
addikt
Ezt a rész én is 2x néztem meg, lsőre nehéz volt mindenre odafigyelni. Szerintem árdolgot leszámítva nagyon jó volt.
A lángoló kardal vonuló lovasok aztán sötét... nagyon fasza volt, és nem volt semmi baj hogy így előrerohantak. Azok barbár harcosok mennek és irtanak ennyi, na meg szerintem azt hitték ők a kemények, szerintem fogalmuk sem volt mi vár rájuk, valószínűleg amint láttak valamit cseppet meglepődtek, látszott is ahogy a maradék visszavonult hogy azt gondolják: ezek tényleg élőholtak baszod!
A katapult az jogos az mehetett volna végig, de am is az egész emberi sereg semmit nem is ért csak plusz katonákat adott a holtak seregének, a sárkányok akik letettek valamit az asztalra.
A makulátlanok jók voltak nem hátráltak, erre lettek felkészítve hogy majd egyszer harcban elesnek.
A zombik meg a mások és az éjkirály is így volt jó, a mások minek harcoljanak, felesleges. Az éjkirály meg sárkánya biztonságában nem igen félt, és a két sárkány elég veszélyes lett a seregére szóval csak le kellet foglalnia őket, aztán testőrséggel vonult, akkor már úgy sem volt senki aki megállítsa, annyira meg ne legyen már beszarinak rakva hogy csak a végén bújna elő az milyen király lenne. Emberek közt sem lenne serege az ilyennek hadvezérnek.
A zombiknak meg van aki stratégiát akart adni? Minek, így is igen okosak voltak, szerintem am is csak annyira képesek amit láttunk: állj, támadj. Milyen jó is volt amikor szépen bementek a tűzbe hidat építeni, ez már bőven elég hatalom amit az éjkirály hatni tud rájuk, komolyabb stratégia nagyon komolytalan lett volna.
A film végét am annak hittem amikor nézik egymást brannel.Nem hittem hogy eben a részben kivégzik, itt valóban lehetett volna olyan hogy Arya vele együtt meghal. De biztos van még szerepe így élnie kell.
Valami fordulat még biztos lesz, persze zombik már tuti nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest