Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
A TWD évad eleje nagyon tetszett, de az utolsó 3-4 rész nagyon nem.
Mindenki megőrült? Már mégis miért? Nincs benne semmit logika. 5 év alatt már mindent láttak...
Ja és minek nekik telefonközpont vagy mi? Nincs CB? Inkább elvesztik a lakosság 5%-át, de bizony legyen telefonhálózat...A Game of Thrones pedig az S01E01 és talán S01E02 nem tetszett.
Hogy miért? Azért mert nem vagyok egy fantasy rajongó. A Gyűrűk ura, meg a Hobbitért se vagyok oda.
És az elején azt hittem, hogy ez is az lesz.Persze ez mind szubjektív.
A Game of Thrones-t már nagyon várom, de a TWD-vel már megcsömörlöttem.
[ Módosította: Sareth ]
-
Sareth
senior tag
„A Walking Dead utolsó részeit csak én érzem elcseszettnek?
Nem érzem azt a motivációt, amit a negyedik évad végén éreztem, azaz, hogy a következő évadig már alig bírok várni...” - Ugyan ez a fórum nem a TWD-ről szól, de mivel azt is követem reagálok. Nekem nem tűnt elcseszettnek, sőt kifejetetten tetszett az évad. A kedvenc részem a közkedvelten utált 5x09-es volt és nem, nem beszélek vagy látok bele többet mint amit feltétlen kéne... Ja és már bocs de attól hogy te nem úgy várod a következő évadot mint szeretnéd arról nem a sorozat tehetGondold újra kérlek
„Ellenben a Trónok harca meg valahogy egyre jobban tetszik. Az első rész szenvedés volt, majdnem abbahagytam, de mondom ha már itt van,akkor végignézem az S01-et, és ripsz-ropsz végigment mind a 4 évad, és már alig várom, hogy az 5. is teljesen lemenjen, mert egyben szeretem megnézni.” - Itt is némileg ellentmondanék. Az első rész (talán évad) szenvedős volt? Ugyanazt néztük? Szerintem az első évad is egy korrektül felépített és történetileg megalapozott egész volt. Valahol el kellett kezdeniük nem? A Hobbit sem a harmadik és egyben legsilányabb (de persze cserében zúzós) résszel indított
„Mikor lehet egyben megnézni az egész évadot?” - Amint befejeződik, de látom ezt már megválaszolták
„Köszi, és azt lehet tudni, hogy összesen hány évadot terveznek? Vagy ez is olyan, mint a Walking Dead, hogy sose lesz vége?” - Szerintem legalább hetet de mivel lesznek eltérések a könyvtől ez még változhat. Egyszer mindennek vége lesz és ez alól a TWD sem kivétel. Elvileg jön majd neki egy Spin-off az ötletes Fear The Walking Dead címmel (vajon ezen mennyit gondolkodhattak
) mert hát dupla sorozat, dupla öröm, dupla siker
-peace-
-
alratar
addikt
-
pohár
félisten
-
HXY
addikt
A Walking Dead utolsó részeit csak én érzem elcseszettnek?
Nem érzem azt a motivációt, amit a negyedik évad végén éreztem, azaz, hogy a következő évadig már alig bírok várni...Ellenben a Trónok harca meg valahogy egyre jobban tetszik. Az első rész szenvedés volt, majdnem abbahagytam, de mondom ha már itt van,akkor végignézem az S01-et, és ripsz-ropsz végigment mind a 4 évad, és már alig várom, hogy az 5. is teljesen lemenjen, mert egyben szeretem megnézni.
Mikor lehet egyben megnézni az egész évadot?
-
gyuromoj
veterán
-
Sareth
senior tag
Spoilermentes kritika az ötödik évad első részéről... A kérdést megelőzvén ez úgy lehetséges hogy sajtóvetítésen láthatták!
Akik esetleg pótolnának (újraélnék a történteket) azoknak meg ajánlom Sixx és SzabóZ összefoglalóját
+ egy vicces videó (már akinek az) a Szezám utca GOT verziójából... - angol tudás előny!
Még bő 3 nap kitartást
forrás: Aeon Flux, Hogyvolt, comment:com
-
gyuromoj
veterán
-
kovsol
titán
-
leslieke
Jómunkásember
Martin is megerősíti, hogy eltérhet majd a könyv és a sorozat: [link]
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #6370 üzenetére
De ez is angol verzióra vonatkozik. MAgyarul + fél év...
-
batai15
félisten
Köszönöm! Látom oda figyelsz rám! Respekt for you!
-
Ó hogy kapja be a külföldi dátumozás! Én a 4-est néztem a napnak nem pedig a hónapnak osz csodálkoztam itt hogy mér nem jön még... Jobban összeigazíthatnák ezt a walking dead évadzáróval..
-
dokee78
félisten
Top 5 ok, ami miatt nézned kéne a Trónok Harcát
Nem érdemes megnézni!
-
Carvus
senior tag
válasz
monti0222w #6362 üzenetére
A kicsit?
(Sansát ugyebár már lestoppoltam!!) -
Sareth
senior tag
George R.R. Martin megosztott a jelenleg is készítés alatt lévő GOT - Winds Of Winter-ből egy fejezetet... - angol tudás előny
forrás: sorozatjunkie
-
gyuromoj
veterán
A Stark lányok felnőttek
-
Sareth
senior tag
-
vvega30
senior tag
-
gyuromoj
veterán
válasz
csababarca #6353 üzenetére
Tegnap voltam premier előtti vetítésen (F&F7) es ott meg rendesen nézett ki, mint a sorozatban.
Szerintem ultra push up a ruha. -
csababarca
őstag
Azok bolti cicik lettek,vagy csak jól vannak aládúcolva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest