- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
marilllyo
veterán
válasz
jonnyjoker01 #7898 üzenetére
Pirult Pepe.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #7897 üzenetére
Ez meg mi a szar akar lenni??
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #7896 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #7876 üzenetére
-
TSanya
aktív tag
válasz
FireKeeper #7891 üzenetére
Néhányat eddig én sem láttam, de van benne pár ismétlődő, az mán' igaz
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Én ezt a fajtát most látom először. És igen, vannak benne olyanok, amik újak.
-
Argos
őstag
válasz
Hét lesz az, de egy-két újdonság akad köztük mindig.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7890 üzenetére
szürke féreg vajon mibe volt a régebbi képén?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #7890 üzenetére
sztem kb hatodszorra látom ezt a képsorozatot az elmúlt két-három év alatt...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Argos
őstag
válasz
Gyuri27 #7884 üzenetére
Mondták már..
Jaja, megvan a szökés bár nem néztem.
Az ilyen egész testes klasszikus yakuza tattoo nem jön be, de GoT témában pl egy darab Hodor előre, meg egy darab Hegy hátra és meg is vagy..(#7885) LendvaiFeri1: Hogy is van az mondás? Ja, igen.. Too old!
Bár, a fiatalkori képeit elnézve, élettapasztalat terén igencsak bölcs lehet...
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #7885 üzenetére
Látszott rajta az első pillanatban, hogy fiatalon gyönyörű nő volt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Változnak az idők.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #7878 üzenetére
Vagyunk.
Argos83: Ha lenne rá lóvém simán. Mondjuk nem a kircsi nőt, de mást igen. Bár got témájú yakuza tetkóba beférne. szóval gyűthet nekem a topik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #7876 üzenetére
-
Sareth
senior tag
Félve osztom meg (főleg a tegnapi tesztoszterongőzös este után) de mivel jó szívű vagyok hát íme...
+ „Charlie Day és Rob McElhenney, az It's Always Sunny in Philadelphia két főszereplője igencsak cameózni fog a Trónok harcában”.
Forrás: comment:com
-
@rglaaf
veterán
pár insa kép
-
válasz
LendvaiFeri1 #7841 üzenetére
Engem erdekel hogy mit kapott az, hogy annyi maradt meg benne hogy hodor. Na meg en azt is varom hogy hatha egyszer ujra normalis lesz. ...Es esetleg o lesz az uj hegy.
-
Argos
őstag
Hálás köszönetem!
Mindazonáltal, ezzel a programanáljóval csak annyi a fennálló problematikám, hogy.. hogyismondjamcsak'...
Úgy vagyok ezzel, mint az egyszeri Józsué atya, akit kitiltottak az inkvizícióból kegyetlenkedésért....Egyébként meg, ők nem tudnának megfizetni engem..
(#7865) Gyuri27: Hajjajj.. van pedig gond! Nem is kicsi. Lehagytak minket az afterparty VIP-listáról...
De, seráfütty, majd a GoT-záró AfterParty! Aki él és mozog... aki meg nem, az legalább nem ellenkezik!
-
Gyuri27
félisten
válasz
jonnyjoker01 #7864 üzenetére
Kis grófót hallgatni beteg. Sült krumplit majonézzel enni beteg stb-stb.
Ezzel semmi gond. -
Carvus
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #7858 üzenetére
Itt?! MINDENKI!
-
Gyuri27
félisten
válasz
[link] így toljuk mi. Minden más nincs, nem van.
-
Sareth
senior tag
válasz
Nem én nem
Nem kaptok több Instás képet az fikxxx
-
Sareth
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #7853 üzenetére
Mennnnymá
jonnyjoker01 -
-
Sareth
senior tag
Forrás: Natalie Dormer Instagram
-
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Gyuri27 #7844 üzenetére
Ezeknek megvolt a miértje, hogy miért ekkora.
A kisebb kardokkal az a probléma, hogy egy alaposan felvértezett, páncélozott embert csak leszúrni lehet vele. Ahhoz meg olyan helyen kell eltalálni ahol nem védi a páncél ugyebár.
Az ilyen pallos szerű kardok azért voltak jók mert a súlyuk miatt ha meg lettek lendítve vittek mindent. Még a páncélt is képesek voltak felszakítani.
A nagyobb embereknek ez volt a célszerűbb fegyver mivel ők annyira nem mozgékonyak. Ezt lobálva nem tudtak a kisebb fürgébb emberek a közelükbe férkőzni. Persze ehhez erő kellett...
-
Argos
őstag
válasz
Gyuri27 #7844 üzenetére
Innen is látszik. Nem vitatom. De, egy tradicionális japán fegyvert -amit megalkotni és forgatni is művészet- nem lehet összehasonlítani egy európai fegyverrel. Már eleve a harcstílus is teljesen más és az akkori európai fémmegmunkálás évszázadokkal le volt maradva a japánhoz képest. Azok a pallosok, kardok egy katana-hoz képest durva, nehéz fegyverek, amik letaglózásra, zúzásra voltak hivatottak, mint egy betongerenda, csak volt éle.. Míg egy japán kard könnyű, precíziós fegyver, mint egy borotva. Bár, értő kezekben mindkét fél pengéi halálos fegyverek voltak.
Vicces belegondolni, hogy milyen lett volna egy lovag kezébe adni egy katana-t és: Gyerünk Jenőkém, harcra fel!
Biztos járt már mindenki úgy, hogy fel akar valamit emelni, amiről azt hiszi, hogy van 20kg aztán mikor nekiveselkedik elhajigálja a szomszédba, mert egy üres hordóba sikerült belekapaszkodni erőemelő életérzéssel.. -
Argos
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #7842 üzenetére
Volt már a kezemben -ha nem is ekkora (bár, most néztem Lena 1,66m szóval kb ekkora)- ilyen pallos(!), még megemelni sem egyszerű, nemhogy csatában lengetni.. Szóval elékél mellé egy ilyen fizikum.
(#7840) toturi: Jajj..
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Lel, akkora a kard, mint Cersei.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7839 üzenetére
Szerintem hodor. O akarmerre is valtozna mar tuti nem lenne ugyanaz mint most.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
George R.R. Martin végre hajlandó volt elárulni néhány infót arról, hogyan tervezi befejezni a Trónok harca történetét: "Még nem írtam meg a lezárást, de a sztori végén egy keserédes győzelemre számíthatunk." Az író egyik példaképe nem titkoltan Tolkien, a minta előtte pedig a Gyűrűk Ura fináléja, ahol szintén győzelmet aratnak a főhősök, de Frodó sosem lesz újra ugyanaz, mint volt... Vajon kinek a diadalára gondolhat Martin?
Ha a Gyűrűk Urát vesszuk alapul és Frodót, akkor itt
lesz ez az ember. Akit ugye feltámasztanak, az nem lesz ugyanaz az ember. Ki mást lehetne feltámasztani, ha nemJon ? SokanJont gondolnak, de szerintem az felejtős...Stannisre -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Jajajaja.
-
Carvus
senior tag
-
gerii
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7834 üzenetére
Pitbullkutyás címerállattal lenne az igazi
megetetel-megöletel
-
válasz
FireKeeper #7830 üzenetére
Az nincs neki de jó poén. Rengeteg got ökörség van neten és én nem találok meg mindent itt meg a nagyját láthatom szal részemről jöhet még!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Elég volt mára az internetből...
-
Sareth
senior tag
válasz
Hát valahogy így de legalább le van tudva a napi kötelező Trónok harca hírünk... Ha már aAron_ kolléga emlegette a szép lányokat...
Forrás: Nathalie Emmanuel Instagram
-
aAron_
őstag
válasz
A csinos lányokon és az ilyen híreken kívül szerintem ne is számíts másra ilyenkor.
-
Sareth
senior tag
„Jon Snow a LinkedInen keres állást”
Forrás: comment:com
-
Argos
őstag
-
gyuromoj
veterán
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az infók szerint így fog kinézni az ifjú #NedStark az új évad egyik fontos flashback jelenetében. A 13 éves színészt Sebastian Croftnak hívják, és fiatal kora ellenére komoly színpadi tapasztalattal bír. Vajon milyen körülmények között látjuk majd a fiatal Eddardot...?
-
gerii
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7818 üzenetére
Ha bátor a készító Sansa alá Ser Merynt teszi be
Natalie Dormer + Missandei adja. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #7816 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #7812 üzenetére
Jaja. idióta barom. Mondjuk ha északi csaj lenne.
[link] -
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #7812 üzenetére
Nem olyan rossz ez.
Amúgy ahogy nézem komolyan gondolta, mármint igényes munkának néz ki, nem olyan haver összedobta két sörért féle.
-
@rglaaf
veterán
ez a tetoválás odab@sz
-
válasz
monti0222w #7809 üzenetére
Itt angliába a buszokon egy ilyen kredit kártyával lehet jegyet váltani amit kifejezetten ere találtak ki és az a neve hogy oyster. Amíg nem volt ez a rész sose gondolkodtam rajta hogy megnézzem mit jelent most viszont ahányszor használom ott cseng a fülembe Arya dallamos kellemes marketing mondata..
-
aAron_
őstag
Oysters Clam and Coco Trap Edition - Csak hogy legyen még valami hülyeség.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7804 üzenetére
Nekem ez a nő utoljára a 300-ba tetszett.
Persze el mem zavarnám de a trónok harcába nem szimpi a kinézete azzal a szőke hajjal. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Egyem a zúzádat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest