- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Spoiler vagy mi
ez azért nem lehetséges véleményem szerint, mert a mások rohadt sokan vannak, lehet bármekkora kúr*gép Caster, nem tud ennyi fiú gyermeket nemzeni.
+ a mások bárkit átváltoztathatnak, ahogy azt hiszem, azt tették az első évadban, legyen az a Nights Watch testvérei, vagy vadak, vagy bárki akivel interakcióba kerülnek. Elég vegyes bagázs szerintem.De mire a mások storyja kibontakozik..... Az nem a kövi 2-3 évadban lesz az is biztos.
Spoiler vagy mi -
Ps Vita
őstag
Fantasztikus epizód,az külön érdekes,hogy a sorozatból többet tudunk meg a másokról mint a könyvben
Amúgy csak nekem a mások feje a legijesztőbb dolog amit valaha láttam?
de tényleg...
Hihetetlen rémisztő számomra,ezt (is) nagyon jól eltalálták -
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4193 üzenetére
Nem árulok el semmi titkot azzal, ha leírom, hogy Lyanna Stark meghalt, mielőtt egybekelhetett volna Rhaegar Targaryennel. Robert Baratheon halálosan szerelmes volt Eddard húgába, és gyűlölte Rhaegart, amiért a lány őt szerette. A sorozat első évadjában is van utalás erre a szálra.
Miután Lyanna meghalt, Rhaegar a dorni király lányát, Elia Martell-t vette el, tőle született két gyermeke.
-
D4rkm4n
őstag
Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark -
aizen92
addikt
válasz
Coccolino_O #4188 üzenetére
Spoilerszerűség
szerintem nem. én is néztem, hogy WUT? meg asszem a könyvben itt már rég tök máshol tartanak Brannék..... kicsit katyvasz volt, de gondolom azért, mert a könyben Bran storyja kicsit uncsi a sárkányok táncáig, alig történik valami és gondolom a sorozat írói kicsit fel akarták pörgetni az eseményeket. -
spammer
veterán
4x04
De fasza volt ez is, Oathkeeper cool, a vége meg durván creepy.
-
Coccolino_O
őstag
SPOILER
A könyvben is így volt, hogy elfogták a Stark és Reed nevével fémjelzett csapatot? -
kisgyerek85
senior tag
Hát ekkora véletlen nincs. Pont azelőtt gondoltam a másokra, hogy milyen régen szerepeltek már (vagy csak én emlékszem rosszul? 2. évad vége és 3 évad elején láthattuk őket) erre 10mp múlva jöttek a mások
-
bok92
addikt
Loll a végén azt hittem kezdődik a star wars ..
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #4175 üzenetére
Imádom ezt a csajt
-
pohár
félisten
komoly rész volt... mondjuk mit is vártam, hogy majd szar lesz?
-
aizen92
addikt
válasz
FireKeeper #4173 üzenetére
Üzenem mindenkinek, hogy ezek a belinkelt gif-ek elég kellemetlen pillanatokat okoztak a metrón, amikor beléptem a topicba TABLETRŐL.....
7"on azért eléggé kivehetőek.....
kérhetném akkor nfsw tartalmakat csak linkbe.rohadt ciki volt
Margery Könyv és Sorozat SPOILER
gondolom akkor nem olvastad a könyvet. Remélem minden jelenetet átemelnek a kis pajkos királynő kalandjairól. Ez még semmi ahhoz képest, amit majd művelni fog, és az eseményeket elnézve, kb 3-4 rész múlva ki is derül miről hebegek-habogok.Lesz még itt fap party srácok.
És ha már fapparty, akkor egy klasszikust idéznék a filmes topicból. Máig a kedvenc aranyköpésem. -
FireKeeper
nagyúr
megunhatatlan
-
pohár
félisten
hümmhümm
-
kovsol
titán
válasz
Coccolino_O #4163 üzenetére
Ilyenkor nem a világ összes emberére gondol a mindenki alatt, hanem a sorozatot eddig is nézőkre.
s04e04 letöltve
Megvárom még az angol feliratot szerintem és utána megnézem.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
gyuromoj #4162 üzenetére
"Erős évadkezdés után a George R. R. Martin által jegyzett második epizód mindenkit levett a lábáról és jó pár napja zeng a sorozattól az amerikai és a magyar sajtó. Vérfertőzés, mérgezés és különösen erőteljes politikai harcok szövik át a 2013/14-es tévés szezonban is Westerost"
Nekem van több olyan ismerősöm is, akinek egyáltalán nem jön be.
-
gyuromoj
veterán
Az HBO kosztümös drámája, a Trónok harca idén mindennél jobb. Erős évadkezdés után a George R. R. Martin által jegyzett második epizód mindenkit levett a lábáról és jó pár napja zeng a sorozattól az amerikai és a magyar sajtó. Vérfertőzés, mérgezés és különösen erőteljes politikai harcok szövik át a 2013/14-es tévés szezonban is Westerost, most azonban arról is beszámolhatunk, hogy a jelenlegi szezon zárása az előző évadokhoz hasonlóan rendkívül hosszú, mintegy 66 perces lesz. A finálé címe "The Children" lesz, erről mindenki következtessen, amire kíván. Egyébként az eddigi részek közül az évadkezdés volt a leghosszabb és az évadzárón kívül az is lesz a 4. etap legterjedelmesebb felvonása, amely 59 perces volt. A legrövidebb a hatodik rész lesz a maga 51 perces játékidejével.
-
válasz
Gyuri27 #4160 üzenetére
Kicsit érzékeny pontom a Gyűrűk Ura világa szóval a teljesség kedvéért, nem hiába nagy dolog a Hobbit-ban lévő sárkány ugyanis nem igazán vannak rajta kívül sárkányok középföldén s persze a lidérceknek nem is sárkányaik voltak hanem [I(magyar fordítás szerint Pokolkeselyűk) Fellbeast-ek. Lehet Sauron a sárkányokat próbálta másolni velük de igazából azok nem sárkányok voltak.
-
gyuromoj
veterán
Trónfoglalás-játék nyertes
-
JSaN
addikt
válasz
FireKeeper #4155 üzenetére
A kis arya durva kancsalokat tud nyomni a szemevel.
-
FireKeeper
nagyúr
-
batai15
félisten
Engem ez a drogon sárkányos dolog érdekelne akár privibe is.köszi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FireKeeper #4152 üzenetére
Szerencsétlen Jorah, ott ég a napon már 3 éve a csaj mellett és még a friendzone-ba is száműzik.
-
FireKeeper
nagyúr
-
D4rkm4n
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
A Starkok névjegykártyája:
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk Daenerys elég lágyan és nőiesen friendzone-ba száműzte Mormontot, nem is örült neki a csávó.
-
-
-
vimes
senior tag
Hátcelég durva volt, amit Jamie művelt a fiuk teste mellett. Cersei jól kiéheztrthette szerencsétlent
-
aizen92
addikt
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #4133 üzenetére
+1
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Coccolino_O #4131 üzenetére
+1
-
leslieke
Jómunkásember
-
D4rkm4n
őstag
KÖNYV SPOILER
Az efféle ügyeskedések soha nem jöttek még be. Az ifjú Martell is azt hitte, hogy majd bír a sárkányokkal, csak mert valamely nagyon régi felmenője Targaryen. Aztán kiderült, hogy ugyanúgy szenesre sül, mint egy malac.
Szerintem a sárkányok a parázson tartástól keltek ki, nem volt abban semmi mágia. A Targaryen család pedig Valyriából származik, ők az egyetlenek onnan. Nekik engedelmeskedtek a sárkányok, mivel érezték, hogy ők mások, mint a "hagyományos" emberek. A könyvben ugye Daenerys is megüli Drogont, holott semmilyen varázslatot nem alkalmaz, soha nem tanulta (és nem is tanulhatta) a sárkánylovaglást.
-
Spet
addikt
válasz
Gyuri27 #4117 üzenetére
Nem maradt ki igencsak benne volt az első évad végén. (Drago-t, hogy megmentsék életet kellet adni cserébe [ez volt a meg nem született gyermek], de mivel csak az életét adta vissza az elméjét nem így a papnőt élve égették el Drago holtestével illetve a tojásokkal együtt, eredetileg bosszúból. De mivel megvolt az életért életet áldozat, így kikeltek a tojások.
Könyv Spoiler
A vörös papnő is ezt szeretné majd megcsinálni Viharvégen, csak ő királyi vérrel szeretné megkoronázni a sárkányok felélesztését. -
Gyuri27
félisten
Ez a mágia dolog kimaradt a filmből.
Amúgy meg kihaltak vagy levadászták őket?
A szöszinek meg lehetett volna annyi esze, ha már kikeltek. Kicsit utána néz a szakirodalomnak.
Mert azt azért lehetett tudni, hogy a sárkány nem kutya.Nekem ez a Hagyma Lovag teljesen szimpatikus. Az elején is az volt. Féltem is, hogy nem húzza sokáig (mert aki kedvencem volt, hamar beadta a kulcsot).
Kiváncsi lettem volna Stannisre milyen ha nem megy az agyára ez a fény ura dolog. -
Spet
addikt
válasz
Gyuri27 #4115 üzenetére
Hát azért igen nehéz olyan állatot idomítani ami már jó pár száz éve kihalt, illetve fekete mágia segítségével élesztettek újra
. Könyv Spoiler
Természetesen az Ősöknek meg megvolt hozzá az eszköz repertoáruk, hogy irányíthassák őket (valszeg majd a köv könyvben ki is derül, hogy mik voltak a kürtön kívül. -
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4107 üzenetére
A könyv szerint csak Drogon, a legnagyobb sárkány az, amely szabadon röpköd és vadászik. A Sárkányok tánca c. kötetben szépen le van írva, hogy Daenerysnek ebből elég sok problémája is adódik, mivel jönnek a civilek, hogy a sárkány vitte el a birkáját. Még ugye egy gyermeki csontvázat is visznek elé. (Jobban mondva egy elszenesedett tetemet.)
Ezért is nő sokkal nagyobbra a másik kettőnél Drogon. Ennek majd később még lesz jelentősége, de nem spoilerezem rommá a fórumot.
-
vvega30
senior tag
SPOILER
itt azért felsírtam:
"Jön Tywin, de Oberyn, volt közöd a gyerekkirály halálához? Nem, bár a mérgezés szar halál. Oszt honnan tudod, hogy megmérgezték? Mert egyrészt nem vagyok hülye, másrészt meg méregkeverést tanultam az iskolában. Tudok mondani olyan sorozatot, amiben ezek után lefogják az illetőt, csak mondom."
-
Sareth
senior tag
válasz
Coccolino_O #4109 üzenetére
Az
Én mindig jót röhögök rajtuk... Ez a sixx egy állat
-
Sareth
senior tag
válasz
aizen92 #4107 üzenetére
Valahol érthető az érved, csak fura hogy szinte kellékként használják őket. Amikor kellenek előhúzzák őket egyéb esetbe meg nem látszódnak... Persze az jó indok hogy össze vissza repkednek csak nekem elég sovány...
szerk: 4x03-ról kicsit más szemmel
-
Sareth
senior tag
Csak nekem tűnt fel (illetve hiányoztak) Meereen-nél a sárkányok
-
aizen92
addikt
válasz
D4rkm4n #4103 üzenetére
go lannisters! de ez a két szereplő egyszerűen zseniális, és a színészek a sorozatban..... le a kalappal.
Egyik legjobb jelenet. ( a sok millió közül ) -
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #4096 üzenetére
Szerintem a legügyesebb, legravaszabb az összes szereplő közül Varys. Végig ugyanazt mondja mindenkinek, aki megkérdezi tőle, hogy melyik urat szolgálja. A birodalmat. Tényleg azt. A Sárkányok tánca c. kötetből ki is derül, hogy milyen birodalmat és miként. Bámulatos.
Egyébiránt ő és Petyr Baelish hétköznapi utcagyerekként kezdte a pályafutását. Annyi kettőjük között a különbség, hogy Petyr hitelekből intézte Westeros pénzügyeit, és folyton a saját felemelkedésén fáradozott, míg Varys egy sokkal magasztosabb célt szolgál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest