Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Akkor én nem tudom hova keveredtem, mindenféle cucc ugrott fel, meg töltsem ki ezt azt. Szerintem félrekattinottam valahol. Na de mindegy, ha jó a felirat már nézem is.
A HBO nagyot alkotott a Game Of Thrones-sal, iszonyat nagy rajongótábora van világszerte.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Könyv-film adaptáció szóval ezen ne lepődj meg. Ha a gyűrűk urát is mondatról mondtra filmesítik nemtudom hágy évig tarott volna a film
Am engem zavarna hogy sok jó részt esetleg kihagynak belőle, ezért nem fogom elolvasni a könyvet.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pohár
félisten
hát felirat már van az FQM-hez, én a HD verzióhoz várom épp...
na pont kész lett mindhez
akkor "kezhessük"
és itt van a 720p AVS-hez is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Lenry
félisten
azaz
hatalmas volt ez a rész, végre igazán beindult a sorozat
bónusz kérdés: most akkor földugta a szarvasos botot a másik csajnak, vagy megverte vele? mert nekem az előbbi jött le, de mindenhol az utóbbit írják
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
oxox
addikt
a tul sok szal erzet meglesz a konyvekben is...foleg az utolso kettoben (ugye itt mar idoben egyszerre jatszodik a ket tortenet, csakhat annyian vannak, hogy ket kotetre kellett bontani)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
aizen92
addikt
Vagy a norn warrior a maga 1,91 méterével
Azért Sansa se kisnövésű 1,75-tel. De a norn valami "hatalmas""The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sareth
senior tag
Srácok szerintem itt az ideje elrugaszkodni a hajától. Olyan amilyen, kinek tetszik kinek nem, de szerintem abban egybehangzóan megegyezhetünk hogy bizony mindannyian piszkosul
alávernénk.Már látom előre hogy most meg majd az jön hogy ááááá nem én nem
Na de vissza az eredeti témához: már csak hármat kell aludni
[ Szerkesztve ]
-
D4rkm4n
őstag
Tyriont az apja, Tywin azért gyűlöli, mert a felesége belehalt a szülésbe, amikor Tyrion világra jött. Ezen felül egy olyan ember, mint Tywin Lannister, akinek a rögeszméje a család hírneve és méltósága, nem tudja feldolgozni, hogy egy "sérült", nem tökéletes fiút nemzett. Sértve érzi saját magát Tyrion által. Ugyanez elmondható természetesen Cersei-ről is, annyi különbséggel, hogy ő hatalommániás és a legnagyobb gondja az, hogy nőnek született, és így nem uralkodhat.
Gyuri27: Igen, Dorne-ban Homok, Északon Havas, Viharvég környékén Viharos (pl. Viharos Edrick). Itt megtaláljátok a fattyú vezetékneveket régiókra lebontva.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
-
aAron_
őstag
Eddig sem volt jó. Szerintem egy évadnak minimum 15 részesnek kéne lenni, 2 órás játékidővel.
(#5337) MikE008: Arról nem is beszélve, ha valaki most akarja 2 hetente nézni, semmi sem akadályozza meg benne.
(#5335) whitezo88: Nem csak Joffrey volt közös?
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest