- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18697 üzenetére
Hát ez már annyira sz@r hogy egész jó
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18694 üzenetére
Nem lehetett volna parókát adni a fejére már az elejétől? Ez elég gusztustalan
-
Gyuri27
félisten
válasz
LendvaiFeri1 #18694 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Megkínozták a forgatáson: nem moshatott hajat a Trónok harca színésznője!
Van hozzáfűznivalód, Gyuri?
-
pulffy
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18692 üzenetére
Pedig 2000ben már ment minden idők legnagyobbja (szerintem
) a Maffiózók.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18691 üzenetére
"És ez igaz, úgy mennél moziba, hogy valami teljesen frisse, újat láthatsz”
"Csak azt akarom, hogy valaki azt mondja a másiknak:" „Bízz bennem, menj el a moziba és nézd meg ezt!”Ez működött volna az én esetemben mondjuk a 80-90-es évek filmjeivel, max. 2000-ig. Sorozatnál az egyik talán pont a GoT lett volna. Én magam is szereztem nekik így egy pár nézőt, akik egyetlen előzetest sem láttak belőle, és ma a 8. évadot várják.
De!
2000 körül számomra annyira leromlottak a filmek és a sorozatok nagy része, hogy már már előzetessel sem tudnak meggyőzni. Véletlen valaminek jó az előzetese, az számomra a tapasztalatom szerint azért van, mert minden jó részt betettek abba a 2 percbe, vagyis a film igazából 2 perc értékelhető jelenetet tartalmazott.
Innentől kezdve a "Bízz bennem" kicsit erős.Annyi még, hogy nem tudom, hogy mit várnak. A GoT-ból az utolsó évad jön. Most már előzetes nélkül is mindenki meg fogja nézni, aki eddig nézte, ergó helyzeti előnybe kerültek a készítők, mert, ha sz*r lesz, akkor is meg fogjuk nézni. Ez ugyanaz, mint a Star Wars 7, de lehet ugyanaz, mint a Star Wars régi 3.(6.). Kettő után már csak megnézem. Ott még ezzel nem éltek vissza. A 7.-nél viszont valszeg megfogták az 1.(4.) forgatókönyvét, hogy itt van, nem kell újat írni, bármit kirakunk ezzel a címmel, meg fogják nézni/venni.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
zolka95
őstag
Újra kezdtem a sorozatot. A hatodik évadnál járok. De mintha valami kimaradt volna belőle, vagy rosszul emlékszem és a könyvben volt.
Még az elején egy éjjeli őr élőhalottat vitt királyvárban, de mire odaért elrohadt és már nem mozgott.
3 árulás Daenerysnek: aranyért, szerelemért meg még valamiért.
Ezekről egy szó nem volt. Pedig teljesen úgy emlékeztem hogy így volt a sorozatban is.
Vagy létezik vágott verzió és pont azt nézem?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
gyuromoj
veterán
válasz
csababarca #18682 üzenetére
Tarly még nem teljesen. Sam simán felcsinalhatta Szegfut amikor meglovagolta.
-
csababarca
őstag
válasz
pulffy #18681 üzenetére
Igazából mindegyik név kihalóban van.
Baratheonoknak van esélyük Gendry miatt, ha egyszer elfogadják Robert fiának törvényesen is.Lannistereknél ott van még Jaime, aki kétlem hogy túlélné a sorozatot, bár addig Briennre berejthet egy gyerkőcöt, vagy Tyrion ugye, de neki sem áll jól a szénája ilyen szempontból.
Targaryenek, hát Jon ha elfogadják gyárthat utódokat, akik Targaryenek. Bár itt érzek kétségeket, hogy nem lesz e inkább Stark ő, mintsem Targaryen. (névügyileg.)
Starkoknál meg ugye nincs fiú, de mondom itt Jont kérdőjelesen hagyom, hogy ha egyszer elhagyja a Havas nevet, akkor mi lesz az új. Stark vagy Targaryen.
Tarlyk, Freyek, Tyrellek kiestek a sorból, és a Martellek is.(a sorozatban mindenkébb)
-
pulffy
őstag
válasz
Aventador91 #18680 üzenetére
De nem akár milyen Starkok, hanem halott Starkok... Akár mi is lessz a vége az már tuti hogy a Stark név kihaló félben van.
-
Aventador91
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18679 üzenetére
szerintem a szobrok annyit jelentenek hogy ők starkok, a többi meg az ami eddig is nyílvánvaló volt, hogy jön a tél
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Gyuri27 #18665 üzenetére
Az előző évadoknál mi volt a teaser-be, abból mit lehetett megfejteni, és az mennyire egyezett utána az adott évad történéseivel?
Szerintem ez csak hype, és az utalások átverések. Még nehezen megfejthető utalást se nagyon szoktak teaser-be rakni.
Nagyobb hype, hogy a 3 tag lent van a pincében holtan, mintha krumplit pucoltak.Szerintem ettől még bármelyik életben maradhat, és bármelyik meghalhat.
Ha mindenképp utalás van benne, akkor inkább arról lehet szó, hogy a történet jelen iránya alapján mind meghalnának. Csak, hogy a történetben vannak csavarok...
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18673 üzenetére
Ez most fájt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18673 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
Ragnar_
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18660 üzenetére
-
gyáliSanyi
őstag
https://youtu.be/wA38GCX4Tb0 Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Crypts of Winterfell (HBO)
Game of Thrones returns for its final season on April 14.
-
raider21
aktív tag
Mit lehet kiolvasni a Trónok harca legújabb előzeteséből?
A rajongók szerint nagyon sok mindenre, úgyhogy akit érdekel a spekuláció, annak összeszedtük a legfontosabb megállapításokat:[link] -
Gyuri27
félisten
válasz
Mindhárman öregebbeknek néznek ki a szobrokon.
Talán Sansa annyira nem.
Itt akkor most felvetődik a kérdés.
Öreg korukban halnak meg?Tovább megyek. Ha róluk van szobor Deres katakombáiban. Akkor a: áll deres, b: van ott egy Stark.
Persze lehet, hogy mindhárman meghalnak (ami nem lehetséges).
John nem Stark. Bran nem Stark. Azaz kell valaki aki szobrokat állíttat (még ha az fakezű is) és nem nagyon tudta megformálni rendesen a képmásukat.Elnézést ha a posztom zavarja a mobil neteseket.
-
raider21
aktív tag
válasz
-
Aventador91
őstag
válasz
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2 #18658 üzenetére
Össze lett csapva? Az ötödik rész volt a legjobb az évadban. Sietniük kellett, mert 7 részben kellett elmesélni az évad szotirját, plusz kellett egy kis eksön is.
Miért ne tegyenek bele CGI részeket, ha van rá pénz? Hülyék lennének kihagyni.
Ha tényleg a az évad elején lemegy a legnagyobb csatajelenet, akkor a maradék 2-3 részben lehet, hogy nem is lesz semmi. Ha tényleg David Benioff ésD.B. Weiss rendezi az utolsó részt, akkor elég beszédorientált részre lehet számítani.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
#45997568 #18652 üzenetére
Nem az a baj, hogy 1 órás a csatajelenet, hanem, hogy min van a hangsúly: ,
- hogy hogy jutnak el oda,
- vagy az nem lényeges, inkább csak csaponganak az odavezető történetben, és a hangsúly a csatajeleneten lesz.A 7. évadban már behullámoztatták a történéseket, és ott már úgy volt, hogy a csata előtti történet össze volt csapva, és az adott részt a CGI-s, látványos csatajelenetnek kellett elvinnie a hátán. A viszonylag folytonos sebességet megtörték egy kis töltelék résszel, amitől belassult, majd a csata előtti történetet konkrétan összecsapták 1-2 percben, mintha beletekertek volna a filmbe, amitől még sok logikai kérdés is felvetődött a rajongókban, amik akkor merültek fel, amikor épp normál sebességgel lement egy látványos csatajelenet.
Régen és/vagy alacsony költségvetéssel használták azt a trükköt, amikor elkezdődik a csata, és vágás, és a következő jelenetben már épp vége van a csatának. Ez rossz, de ugyanolyan rossz, amikor rögtön az akcióval kezdünk a filmben, vagy a csata csak úgy hopp, már itt is van, és azt se tudod, hogy ki kivel van, és kaotikus az egész (mai filmek).
Az 1-6. évadban akad olyan csata, amikor felállnak, és 10 másodperccel később már az eredményt látjuk, de itt maga a csatajelenet nem is tett volna hozzá a történethez. A többi részben megoldották, hogy kidolgozott történet is volt, és a csatát is láttuk. A 7. évadban azt láttuk, hogy töltelék, töltelék, csata, töltelék, csata, stb.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
gyuromoj
veterán
válasz
Aventador91 #18654 üzenetére
Második részben lesz csata, csak kérdés hogy az-e amelyiket majdnem 2 hónapig forgattak.
-
Aventador91
őstag
válasz
csababarca #18653 üzenetére
szerintem meg az utolsó részig csak felesleges faszságok lesznek max 1-2 kissebb valami csata, és a végén emg bumm
így is cgi lesz kb az egész utolsó évad, ha mindegyik rész izgi csata + sárkányok akkor még 1-2 évig várni kellene
-
csababarca
őstag
válasz
[CS]Blade2 #18651 üzenetére
Én értem mi a problémát, és jogos.
de itt most már más a tét.
igen az első pár évad a kibontakozásról szólt, egy évad felépítése az volt,hogy 8 részen keresztül építettekék a fő eseményhez vezető utat, majd bumm.
ez a 4. évaddal megváltozott, lényegében.le kell zárni, így döntöttek, így mostmár nincs idő időhúzásokra, meg jellemfejlesztésre, kis közjátékokra.
kb minden amit látni fogunk az baromi fontos lesz. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #18651 üzenetére
Igaz, Winterfell-ert a csata lehetne mondjuk 1-2 perc, olyan lenyegtelen kis porfeszek, meg amugy is csak a mellekszereplok mennek oda
Jon elkuldi a segitojet aki pofozkodik par masodpercet a Night King-el aztan fokuszalhatunk vegre fontosabb dolgokra is
-
[CS]Blade2
addikt
Én attól tartok, hogy az utolsó évad elmegy még jobban abba az irányba, amit a 7. évad képvisel. Szerintem az első 6 után ott eltérítették a dolgot, és az első 6 különlegessége után elmentek a mai igények kiszolgálása felé. Az pedig olyan dolgokat is jelenthet, mint pl. a lényeg, a hangsúly az 1 órás csatajeleneten van, míg a történet mondjuk nem fontos.
-
updog
őstag
válasz
Aventador91 #18645 üzenetére
Hát, spoiler kód alát tettem, úgyhogy technikailag....
Sorry ha komolyan mondodAzért jócskán nem ilyen egyszerű a történet. A Lost volt nekem a 2000-es években az, ami most a GoT.
(#18647) LendvaiFeri1 nyilván
-
Aventador91
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18647 üzenetére
ki ne derüljön hogy jon saját magának az apja
-
válasz
LendvaiFeri1 #18638 üzenetére
-
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18643 üzenetére
Őszintén, nekem ennyi elég volt hogy első osztályon utazzak a hype vonaton.
-
updog
őstag
válasz
Csak nehogy az legyen,
mint a Lostban, hogy kiderül hogy végig halottak voltak, és most eljöttek a saját temetésükre -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Jujjjj
-
gyuromoj
veterán
válasz
Akarom most! -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18626 üzenetére
kétszer is elsírta magát? kis punci
na, remélem én is sírni fogok
ugye elkezdtük nézni a GoT az elejétől, és sokkal élvezetesebb volt, hogy már képben voltunk ki kicsoda, kinek a kije, mi kivel kefélt mit ölt meg, stb...
naivan azt hittük, hogy kitart áprilisig a 7 évad, hát a nagy ló himbilit.
decemberben végeztünk is, kihasználtuk a két hét karácsonyi szüntetet -
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18625 üzenetére
Jaj csak jöjjön már
Utolsó évadra biztos összekapták magukat, nem akarnak csalódást okozni
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Az HBO igazgatója elárulta, milyen érzés végignézni a Trónok Harca utolsó évadát
!44!!!!Igazából hat filmet csináltak a srácok.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Dany meeting Ghost - goosebumps
Dany meeting Arya - goosebumps
Dany meeting Bran - goosebumps
Dany meeting Sansa - awkward
Jon seeing Arya - goosebumps
Jon talking to Bran - major goosebumps
Sandor seeing Sansa again - awkward yet goosebumps
Sandor seeing Arya again - hug (hopefully, probably not)
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #18613 üzenetére
-
brownus
veterán
válasz
csababarca #18615 üzenetére
jon és sansa fog a trónon ülni a legvégén, karjaikban a közös hármas ikreikkel
-
csababarca
őstag
Nem tetszik Sansa tekintete
rosszat sejtek.
-
gyuromoj
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18612 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #18612 üzenetére
Áh ennyi, ez a kommented kellett ahhoz, hogy újra bingeljem az összes eddigi részt
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
A Braavosi Titán Története - Trónok Harca a Történelemben
[link] -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
gyuromoj
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Aventador91 #18603 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Aventador91 #18603 üzenetére
Köszi az infót.
-
Aventador91
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18602 üzenetére
ha este 11:55kor elkezdesz visszaszámolni 5 percet akkor új év lesz
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #18600 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon fontos lesz az előzmény sorozat. Még könyvet is írt hozzá az író.
A mindent eldöntő ütközet után ki a francot érdekelne az előzmény?
Szerintem a befejezéshez szorosan kapcsolódni fog az előzmény története.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest