- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Már csak egyet kell aludni, juhuuuuuu
-
gyuromoj
veterán
-
S e t h
nagyúr
Egyetértek a cikkel.
Martin könyveinek szerelmese voltam, de mára elengedtem a sztorit, inkább nézem a sorozatot, amit addig élveztem igazán, amíg a könyv volt az alapja és nem ponyvásodott el.
[link] -
gghrtz
őstag
TVUP podcast az első 7 évadról.
-
laceszgamer
addikt
Tessék, első rész május 12-én jön ki szinkronnal.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Crucio #19188 üzenetére
Nekem youtube beadott egy szinkronos reklámot, én nem tudom elképzelni, hogy lehet élvezhető így a sorozat.
Szerintem ez mindenre igaz amúgy, animéket is eredeti nyelvvel nézem feliratosan, nem értek belőle egy szót sem, de mégis jobb, mintha valami gyér magyar/angol szinkronnal nézném. Persze vannak rá példák, amikor nagyon eltalálják a szinkront, ilyen pl. az Archer, de többségében ez nem igaz (nem csak magyar nyelven).
-
anorche1
őstag
Hbo gon-n 15-en hajnali 3tol magyar felirattal nezheto? Ha nem, akkor mikor varhato hozza felirat (akar hbo go, akkar viragbolt)?
-
Crucio
aktív tag
válasz
Maxxy10 #19184 üzenetére
Én végignéztem párszor szinkronnal is és eredeti nyelven is, bár még mindig szokatlan a szinkron, de nem merném azt mondani, hogy eredeti nyelvvel egyértelműen jobb. Bizonyos részek szinkronnal jobbak, az egyetlen igazi bajom, hogy néha cserélik a szinkronszínészeket, akár több évad után is.
-
perempe
veterán
angol vagy magyar összefoglaló cikket olvashatnék a sorozatról?
-
raider21
aktív tag
Aki a szinkronra vár, nagyon ne tegye!
A HBO kiadta a szinkronos premiert a 8. évadhoz: 05.12. ...!!!
Az majdnem 1 hónap gyerekek. Gondolom akkora a titoktartás, hogy a szkriptek csak a feliratos premier után kerülhetnek ki a leányvállalatokhoz, így nem tartható az eddigi 2 hetes intervallum, mert ennyi idő alatt kb. nem lehet normálisan leszinkronizálni egy epizódot.
-
raider21
aktív tag
-
raider21
aktív tag
válasz
raider21 #19179 üzenetére
Wun Wun közben törölte, mert volt benne egy apró hiba. Itt van a végleges verzió:
Az Arany Kompánia & Blackfyre Ház Története - Trónok Harca 8. Évad
-
raider21
aktív tag
válasz
gyáliSanyi #19177 üzenetére
04.15. 03:00 -tól a HBO GO -n, és a HBO -n is leadják, majd aznap 20:00 -kor is lemegy a GOT S08E01 a HBO -n.
-
raider21
aktív tag
-
brownus
veterán
ez azért erős túlzás :d
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/04/09/tronok_harca_szineszek_maisie_williams_sophie_turner_kit_harrington/ [link]
-
gyáliSanyi
őstag
LendvaiFeri1 hány nap van még hátra?
Magyarországon mikor lesz a HBO bemutató?1,5 éve kb. mikor kiderült, hogy 2018.-ban nem lesz Trónok Harca elég szomorú voltam.
De most eljött ez az idő is! -
gyuromoj
veterán
válasz
csababarca #19171 üzenetére
Sziasztok.
Azt hiszem, ideje volt ennek a posztnak, elnézést a késlekedésért, de sokáig tartott a döntés meghozatala is.
Arra jutottunk, hogy a Game of Thrones utolsó évadának fordítását már nem vállaljuk.
Higgyétek el, nehéz döntés volt. Tudjuk, már csak hat epizód. Ezt már fél lábon is. És mégsem.
Az egyik legfontosabb ok, hogy már egyikünk sincs ott, ahol annak idején. Az elmúlt évek során új élethelyzetekbe kerültünk, prioritásaink megváltoztak, olyannyira, hogy már nem mernénk jó szívvel elvállalni a folytatást. Nem abban a minőségben, amiben mi is szerettük volna.
Természetesen nagyon hálásak vagyunk a sok-sok év támogatásáért, a rengeteg pozitív (és negatív!) visszajelzéséért. Nélkületek semmiképp sem csináltuk volna ennyi éven keresztül a korán kelést, a feszített tempót, hogy még a reggeli munkakezdés előtt kész legyünk, és mindenki nézhesse az epizódot. És biztosak vagyunk benne, hogy az utolsó évadban sem marad senki sem kiváló magyar nyelvű GoT feliratok nélkül.
És hogy mit ajánlunk magunk helyett? Elsősorban az HBOGO-t, ahol nem elég, hogy azonnal elérhetők lesznek a részek, de még az első egy hónapig ingyen ki is próbálhatjátok. Akik számára pedig ez nem kielégítő megoldás, a feliratok.info továbbra is elérhető lesz a magyar feliratok lelőhelyeként.
Köszönjük még egyszer a 7 év megtisztelő figyelmét, ezt a szezont már veletek együtt nézzük mi is.
Észak nem felejt. És mi sem.
Bruzsy & darkspell
-
Gyuri27
félisten
válasz
csababarca #19167 üzenetére
Akkor ki fordítja?
Honnan az infó? -
pulffy
őstag
válasz
Mert?
-
Aventador91
őstag
válasz
angol felirat + google fordító
-
csababarca
őstag
na bruzsyék nem zsinálnak több feliratot.
-
Izzé
őstag
válasz
laceszgamer #19163 üzenetére
Hát kb én is valahogy így fogok élni....
A netet még megoldom, de a haveroktól, kolegáktól rettegek! Fuck a 2 hetes csúszásba! -
laceszgamer
addikt
Azért ha belegondolunk, aki garantáltan nem akar spoilereket az kb az internetet jobb ha elkerüli a sima honlapoktól kezdve a közösségi oldalakon de még a multis játékok chatjét is jobb ha kerüli, ha garantáltan nem akar semmi spoilerbe futni
-
csababarca
őstag
ezen nem kell besértődni, nem követelés volt,hanem javaslat.
ha nem hát nem, nekem nem fáj a spoiler tag használata, de a felvetés jogos volt. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
Asszem ideje befejezni, a viszont(nem)látásra.
-
csababarca
őstag
válasz
Kotomicuki #19155 üzenetére
ez az élet minden területén így van.
sajnos.
a hülyéket kell óvni, hogy még több hülyeséget csináljanak.ez van.
mondjuk én sem értem, ha ennyi önkontrollja nincs az embernek, hogy ne nyissa le a fórumot.amúgy meg @LendvaiFeri1: az adott részek utáni 1-2 napban úgysem lesz másról szó, csak az aktuális részről, illetve a következő részről a promo alapján. tehát jogos a felvetés, hogy minek jön ide olyan, aki még nem látta a részt?
ez nem egy holtszezonos időszak, tisztában kellene lenni a dolgokkal, pláne hogy a topik nevében is ott van, hogy sorozat, nem pedig egy általános kibeszélő a Trónok harcáról, kivéve részek tartalma. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kotomicuki #19157 üzenetére
Miért lenne fölösleges benézned? Ha láttad az adott részt, akkor milyen hátrányod lenne abból, ha elolvasod a szpojlerbe tett véleményt? Csal rá kell húznod az egeret, oszt csókolom.
Eddig is minden évadnál így volt, csak szerettem volna felhívni rá a figyelmet.
-
updog
őstag
válasz
Kotomicuki #19157 üzenetére
Szerintem úgyis minden reakció az lesz abban az 1-2 napban, hogy vasztadurva, apofámleszakadt
Aztán utána, mire mindenki összeszedte az állát a padlóról, már úgyis lehet "büntetlenül" kitárgyalni
Pont a napokban már átéltem egy kedvenc topicom kinyírását, és hidd el, az a legfőbb baj, ha valamelyik oldal (még ha épp neki is van igaza) megfeledkezik arról, hogy van olyan, hogy közösség, amibe nem csak azok tartoznak, akik velünk értenek egyet.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #19156 üzenetére
Mert nem egy alkalomról szól és az az
egymásfél nap is teljesen fölösleges lenne!
De, ha csak nekem terhes, akkor rakjátok..., soiler tag alá és legfeljebb én nem nézek be, mer' nekem lesz úgy már teljesen "fölösleges"!
Részemről a téma lezárva, mert leírtam, ami kikívánkozott és a véleményem nem fog megváltozni! -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kotomicuki #19153 üzenetére
Miért ne nézhetne be ide, ha még nem nézte meg az adott részt? Erre lett kitalálva a formátum.
(#19155) Kotomicuki
Konkrétan másfél napról van szó. Nem értem, hogy miért ekkora gond.
-
Kotomicuki
senior tag
De a meggondolatlan hülyék miatt miért a normálisaknak kelljen minden rész után új egeret venni és magukat leszopatni az állandó és fölösleges spoiler-ezés miatt?!
Aki benéz ide a maga "böjtjének" idején, az viselje is el annak minden következményét és ne a többségtől várja már el, hogy "böjtöljön" helyette! -
updog
őstag
válasz
Kotomicuki #19153 üzenetére
Szerintem korrekt kérés LendvaiFeri1 részéről, és ésszerű kompromisszumról van szó.
Neked is igazad van alapvetően (a stílust leszámítva), de az emberek már csak olyanok, hogy nem bírnak magukkal, és benéznek, de akkor még mindig ott a spoiler tag, hátha meggondolják magukat és nem rontják el a saját szórakozásukat (és mi sem az övéket, ha meg a spoilert is megnézik, már tényleg magukra vessenek)
Nekünk meg nem törik le a kezünk egy darab, 27 milliszekundumig tartó kattintástól/bökéstől a spoiler gombon, ráadásul csak 1-2 napig.
Minden évad előtt előjön a dolog, eddig is működött. Most utoljára kell kibírni (
)
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #19152 üzenetére
Aki nem akar tudni a kedvenc sorozatának történésekről, az már eleve mit keresne annak topikjában az aktuális rész megtekintése előtt, HA NEM akar tudni "semmit" sem?
A topik a kibeszélésre való, arra lenne hivatott, nem a "csöndes" mosolygásra, mint a hülyéknél!Inkább azokat figyelmeztetnéd, akik megtekintés előtt akarnának ide betévedni, hogy itt bizony "forró" lesz a hangulat és inkább ŐK legyenek türelemmel és várjanak önmagukban elzárva a külvilágtól, ha "szűzies" élményekre vágynak, minthogy itt, az egymás véleményére is kíváncsiakat tegyék félkegyelműekké a fölösleges takargatással!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A félreértések elkerülése végett kedd este kilencig menjenek szpoljerbe az adott héten megjelenő részek kibeszélései, így aki nem tudja hétfőn megnézni, de kíváncsi a hozzászólásokra, az ne kapjon agyvérzést, ha benéz ide.
-
raider21
aktív tag
Kit Harington a Saturday Night Live műsorban HunSub
Sajna az eleje, meg a vége lemaradt, de a lényeg benne van.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
S e t h
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #19147 üzenetére
Remélem fitymaszűkülete nem volt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
raider21
aktív tag
válasz
raider21 #19142 üzenetére
Április 15-én utolsó évadát kezdi meg a Trónok harca, és ha a nyitóepizódot mozikban vetítenék, emiatt is összeomlott volna már párszor a jegyrendelés, és az is bravúros lesz, ha az HBO GO szerverei bírnak majd a nyitóepizód körüli nyomással. A sorozat azonban nem csak pillanatnyi hype, hanem olyan megkerülhetetlen fogalom, amely nemcsak elképzelhetetlen összegeket termelt a szórakoztatóiparban és azon kívül is, de hatott a teljes tévés színtérre, a popkultúrára, és nem mellesleg milliók gondolkodására. Kétrészes cikksorozatunkban ezeket a hatásokat foglaljuk össze.
A Trónok harca először rajongóvá, majd lelketlen zombikká tett minket?
-
zolka95
őstag
Megnéztem azt a jelenetet, amikor az erdő gyermekei létrehozzák az Éjkirályt a múltban.
Ez helyileg pontosan hol történt? Kiderült? Mert már nem emlékszem rá.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
(#19137) Izzé
Igen, valószínűleg két hét csúszással jön.
-
Izzé
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19130 üzenetére
És leszinkronizálva mikor várható? Megint 2 hét csúszással jön?
-
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19133 üzenetére
Szintén délután fogom nézni, addig internetet kerülni fogom. Hál isten melóhelyen nem fenyeget veszély
-
csababarca
őstag
válasz
Király, akkor eldőlt
-
raider21
aktív tag
válasz
Korán kelünk majd 15 -én. Mondjuk én a HBO HD fogom nézni hajnalok hajnalán, de rajongóknak kvázi "kötelező" a korán kelés 6 hétig.
-
batai15
félisten
válasz
Szabolcs megye Piricse , sör popcorn van 4k tv 140 cm . Lehet jönni .(anno mondtatok hogy josztok)
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
csababarca #19129 üzenetére
Hétfőn hajnali 3, magyar felirattal.
-
csababarca
őstag
Ha előfizetek HBO go-ra, akkor magyar felirattal mikor nézhetem meg leghamarabb? Csak hétfő este?
És angol felirattal? -
raider21
aktív tag
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
brownus
veterán
[link] premier fotók
Omg, brienne <3 gyönyörű
-
raider21
aktív tag
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #19121 üzenetére
nekünk is két hétbe telt
(2018, karácsonyi szünetben )
-
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #19114 üzenetére
Kit ölelget??
gyuromoj, tényleg :d
-
raider21
aktív tag
Már csak tízet kell aludni, és végre elstartol az idei év legjobban várt tévésorozata, a Trónok harca nyolcadik évada! Az HBO ennek örömére egy teljes hétre ingyenessé teszi az HBO3 tévécsatornát, ahol április 8. és 14. között, egy héten keresztül minden nap délután 2 órától kezdve megtekinthető lesz a Trónok harca egy-egy évada, így az új, befejező évad április 15-i premierje előtt mindenki számára bepótolható lesz a kultsorozat.
Hurrá, egy hétig ingyen lehet nézni a Trónok harca 1-7. évadát! -
pulffy
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #19114 üzenetére
LoL az a szürke öltönyös az a Gyuri...
-
Izzé
őstag
válasz
jonnyjoker01 #19113 üzenetére
Szintén! Kellett 3 kép, mire leesett, hogy sehol egy ecset.....
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #19110 üzenetére
Egy pillanatra egyébkénk elgondolkoztam azon, hogy mi a rákért festenek a színészek valami díszbemutatón, aztán arconvágtam magam a hülyeségemért
-
brownus
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #19110 üzenetére
bocsi, de aki nem akar egy origós linket megnyitni :d
https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-final-season-premiere-red-carpet-hits-new-york-city-1199242vagy:
-
pachito
őstag
válasz
jonnyjoker01 #19106 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
oxox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #19104 üzenetére
sárkányok anyja az éghetetlen, rabszolgák felszopója akkora skillt nyomot....duplázódott
-
Thrawn
félisten
válasz
HODOR!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rip mobilnet
-
gyuromoj
veterán
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
oxox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #19098 üzenetére
no szép ...lehetne két héttel később
...akkor lehet szánnék is rájuk időt
-
raider21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest