Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #36007 üzenetére
Ezek szerint csak Pakson van atomenergiával előállított áram? Vezetékeken keresztül sem jut el máshová?
Az ország több mint 50 %-ának biztosítja az áramot, lehet, hogy 1-2 elektron hozzám is eljut belőle."Sajnálom, hogy neked nem ment ilyen jól, jó órabérèrt taníthatlak."
Én is tudtam fával fűteni, még nyers akáccal is, régebben sokat leveleztünk is ezzel kapcsolatban. Azóta viszont eltelt néhány év, és az előrehaladás jegyében ezt a fűtési módot és a korábbi életmódot magam mögött hagytam. Elvégre ezért dolgozik az ember, hogy valahogy előrébb jusson, és amit nem szeret, azt idővel le / ki tudja váltani. Nem a környezetvédelem volt a fő szempont, magasról leszarom, hogy az emberiség +/- 1000 éves perióduson belül hol irtja ki magát, viszont annál többet számít, hogy a szabadidőmet a saját tetszésem szerint tudjam kihasználni, ebbe valamiért nem illik bele a favágás, begyújtás, a kályha pakolása, stb. Haladni kell a korral, na. Sajnálom, hogy neked nem megy ilyen jól, jó órabérért taníthatlak.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest