Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
finest
addikt
Erre a lépcsőfokra befizetek...és melyik lesz a közös nyelv, komolyan el tood képzelni a gyökértelen embert??? (Ajánlom figyelmedbe: Szép új világ, 1984, Gépnarancs, csak három a klassszikusok közül) - Júj!
-Amúgy elég jól védett a magyar, Franciaországon kívül nem tudom, h lenne még egy érvényes ''nyelvtörvény'' az EU-ban.- -
Gabró
tag
Igen szerintem is (mármint amit az ''egyesült emberről'' írtál, bár ez még nagyon messze van). Szerintem köztünk van egy kis világnézeti eltérés. Én most is elsősorban ember, és csak másodsorban vagyok magyar. Engem nem hiszem, hogy zavarna, hogy épp a világnak, melyik részén élek. (még sajnos nem volt szerencsém kipróbálni). Nekem valóban nem annyira fontosak a gyökerek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Posta, csomagküldés
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)