Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem ezt mondtam, kisarkítod az ember mondandóját ahogy eddig is szoktad.
Én csak olvasom a problémákat róla, nekem nem volt még gondom vele. Egyszer egy éve egy kimenő utalást állítottak meg, de egy üzenetbe beküldtem amit kértek, és fel nap múlva már tovább is ment. Magyar banknál én még ilyet soha nem tapasztaltam 30 év alatt, és ha sürgős utalás lenne akkor azért elég kellemetlen volna az ilyen. Nekem szerencsém volt hogy nem sos téma volt. Szóval én eddig abszolút elégedett vagyok vele csak amiket olvasok azok kicsit aggasztanak hogyha mondjuk erre kérnék fizetést és épp egyet megállítanak amikor az embernek pénzről lenne szüksége és akkor utána mondjuk esetleg napokig kellene levelezni hogy az ember a pénzéhez jusson azért az elég kellemetlen. Én második számlának használom egy magyar számla mellett szerintem ez a kombó tökéletesen megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest