Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axlfsi
    veterán

[Szintén zenész!] Én 2024 áprilisban kaptam egy értesítést a sikertelen tranzakcióról. Letiltottam a kártyát és agyaltam sokáig, hogy hogyan kerülhetettek ki a kártyaadataim? (Kártyaszám, dátum, CVV?) Megreklamáltam a Wise felületen, de semmit nem válaszoltak. Most csináltam egy tesztet aszatli számítógépen:
    revolut.me/sajatrevtag, 1000Ft
    Megadtam a Wise virtuális kártyám számát, valamint hamis dátum és hamis CVV kód adatokat. Erre a Wise mobil app feldob egy értesítést, hogy jóváhagyom-e? Jóváhagytam és le is vonta. Innen kezdve nem értem. :F Ha olyan felületen kezdeményezik a vásárlást, amelyik nem kér jóváhagyást, akkor hamis dátum és CVV adatokkal is elfogadja a vásárlást? (Ez lesz majd a következő, emit kipróbálok...)

Ezek szerint Te sem igényeltél emiatt új kártyát (egyelőre?).
    Jó ez a teszt, csak egy baj van vele: nem minden esetben kér jóváhagyást az alkalmazás fizetéskor és nem tudom ez mitől függ.
    AliExpress fiókom alatt be van kötve egy virtuális és simán fizetek vele Alin a chekoutnál, anélkül, hogy Wise app popupolna a kérdéssel... Miközben máskor már sokszor volt olyan (nem Alis vásárláskor, hanem pl Alza), hogy jóváhagyást kert rendszeresen minden esetben a Wise app...

Új hozzászólás Aktív témák