Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kíváncsi lennék ha pl neked Sifarr ilyen kálváriád lenne,
Volt, ha nem is ilyen kálvária. Megjelent a Wise-ban egy nem általam igényelt font-számla. Kicsit elbizonytalanodtam, lezártam a számlát. Átmentem a Revolutra, de nagyon nem tetszett. Újraaktiváltam a Wise-ot. A számlák már rendben voltak, eltűnt a font. Használom.és mondjuk akár hónapokig nem félnél a számlához,
Itt sem hónapokig tartó zárásról volt szó. Ez az állítás fikció. Még ha lenne is ilyen eset, az akkor is szabályt erősítő kivétel, és ott a megoldás nem csak a Wise-on múlik.... itt mindenki addig párolja a Wise-t, amíg ...
Én addig pártolok egy bankot, pénzügyi szolgáltatót, amíg összességében megfelel az igényeimnek és a bizalmam megvan. Ebben beletartozik, hogy a szolgáltatást arra használom, amire van, amire jó és addig amíg nekem jó. Ha már nem felel meg az igényeimnek, ha elvesztem - akár megalapozottan, akár nem - a bizalmam, akkor otthagyom, lecserélem egy megfelelőbbre. Mivel mindig van több banki, pénzügyi kapcsolatom, ezért ez könnyen megvalósítható.
Pl. a Wise esetében önmagában egy megállítás, időleges, pár napos zárás nem izgatna. Túl nagy összeget nem tárolok rajta, egy legfeljebb egymilliós befagyott összeg felhasználása nálam vagy halasztható, vagy más pénzügyi szolgáltatásaim felhasználásával áthidalható. Kritikus és nagyon határidős tranzakciót pedig nem a Wise-ról bonyolítanék. Lásd a kiszámolós példád! (Olvastam.)A nagycéges felhasználásról leírtam a véleményem. Kisebb cégek esetében (vagy ev) akár használható is. De csak körültekintően, és felkészülve ilyen esetekre is (párhuzamos számla).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen alaplapot vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest