Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Oliverda #5064 üzenetére

Akartam tegnap visszajelzést adni a topic-társaknak, de nem tudtam írni, mert az enyém volt az utolsó...

Tehát:

Akit érdekelne, a következő a tapasztalat, a regisztráció után, a menüben lehet megtalálni a számla adatok kérését, és hitelesítés után meg is kapjuk.
    6000 ft-ot kell valóban feltölteni a hitelesítési folyamat végén.

Azonban, a kártyák menüpontban lépve, lehet kiválasztani virtuális kártyát, és meg is kapjuk, a teljes összeget pedig elkölthetjük, nem kötelező fizikai kártyát rendelni, kérni.
    Annyi, hogy pc-n került sor a regisztrációra, ez nem tudom számít-e.

Illetve kártyánál néha fehér lapott hozott, ekkor főoldal vissza, majd újra kártya oldalra, és már lehetett is nézni a kártya adatait. Persze sms meg mi egymás után.

Tehát működik csak virtuális bankkártyával is és a teljes feltöltött összeg szabadon hozzáférhető. Nem volt kötelező fizikait rendelni, igényelni.

Még egy dolog meghívó linken keresztül lett regizve... nem tudom számít-e...

A Revolut feltöltése Wise virtuális-ról gond nélkül ment egyébként.

#5068 _ak_
    Esetleg kérj, egy önellenőrzést, és akkor elvileg ez a lehetőség/gond elhárulhat... legalábbis, korábban Revonál én ilyesmit olvastam, hallottam, hogy így csinálták mások.

A biztos az otp lehet egyébként, ha teljesen biztosra akarsz menni...

Új hozzászólás Aktív témák