- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
lolka1980 #35011 üzenetére
No,
mint fullos laikus, kezdő, pelyhedző bajuszú,
maradok a gyári firmware-nél.Sajna nem látom át az általad belinkeltből, amit már láttam, onnan szedtem le a firmware-t, hogy mizuka...
A meghajtó formázásáig talán eljutok, dehogy után melyik az a torrent fájl, program itt, amelyet használnom kellene, illetve még hol kell engedélyeznem ezt-azt hozzá, hogy a firmware úgy működjön ahogy kell, az már ködbe vész. (hol x, hol nem x)
Marad az akkori torrentezés, mikor gép mellett vagyok.
Lehet, hogy hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy ha egy új dologgal kezdek, van hozzá akár egy folyamatábra, magyarázat, hogy ha pl. torrentezni akarsz és külső vinyót csatlakoztatsz az eszközre, mit kell csinálnod a vinyóval és a torrent beállításokkal, engedélyeztetésekkel, a "beépített", a firmware-val feltelepített letöltővel stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest