Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
r3pl4y
üzenetére
én azt hittem hogy ez úgy van hogy telepitem és működik.... értsd, kapok mailben csatolást meg nézem pda-n ki akarom nyomtatni nem kell bekapcsolni a gépem, hanem ki tudom nyomtatni a pdamról... (és még csodálkoztok hogy terjedt el a windows?
)De ezek szerint minden gépre telepítenem kell a nyomtató driverét - rendszernek megfelelően ÉS NEM A ROUTER RENDSZERÉNEK MEGFELELŐEN.. azaz pdaról továbbra se tudok nyomtatni- avagy távolból.... pl munkahelyemen vagyok és ki szeretnék nyomtatni asszonynak valamit fogom dyndnsen keresztül kinyomtatom.... akkor ez sem megy majd???? még kell pár évtized a fikciómnak? 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)De ezek szerint minden gépre telepítenem kell a nyomtató driverét - rendszernek megfelelően ÉS NEM A ROUTER RENDSZERÉNEK MEGFELELŐEN.. azaz pdaról továbbra se tudok nyomtatni- avagy távolból.... pl munkahelyemen vagyok és ki szeretnék nyomtatni asszonynak valamit fogom dyndnsen keresztül kinyomtatom.... akkor ez sem megy majd???? még kell pár évtized a fikciómnak?
vargalex