Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
putty-ban: /etc/init.d/uhttpd restart
-
Szabesz
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez ~46Mbit. Ennél többre zajos környezetben (sok wifi hálózat) nem nagyon lehet számítani. Esetleg kereshetsz tiszta, vagy tisztább csatornát, pl inSSIDer programmal.
-
Szabesz
őstag
1, Onnan, hogy nem kizárólag formázásra szánt meghajtót akarhat valaki csatolni
Sőt, én csak egyszer formáztam beépítettel, utána már olyan meghajtók kerültek csatolásra, amik már formázottak, és volt rajtuk tartalom.
2, Don't care probléma. Attól még, hogy külső meghajtót csatlakoztat, nem egyenlő azzal, hogy swap/extroot is kell neki. Jómagam is sokáig extroot és swap nélkül használtam az 1043nd-t, nem robbant fel. Majd kijelöltem egy alkalmas pen-t a célra, mert szükségem volt pár csomagra, amik nem fértek volna alapból el.Lényeg a lényeg, hogy csak annyit akartam, hogy ntfs-sel is élhető a dolog. Akár még az összefoglalóba is le lehetne írni egy howto-ba a pontos lépéseket, magyarázattal, ha még nem lenne.
-
Szabesz
őstag
1, Ezzel az erővel egy második-harmadik-etc ext meghajtó is macerás, mert azt is kézzel kell csatolni. Ha nem megy, meg kell kérdezni, szerintem valaki még parancsról parancsra is hajlandó leírni bárkinek.
2, Volt
3, Amire reagáltál, ott speciel egy db árva mp3-at emlegetett lejátszásra, annak meg nincs rettentő sávszél igénye -
Szabesz
őstag
Igen, de a sokkal + macerás + lassabb kombót használtad, aminek egyik fele nem igaz (nincs benne semmi macera, pláne nem sokkal). Láthatóan meg is rettent a választól az akinek válaszoltál.
Transmission-t is tesztelem majd, de már az előd routeren (1043nd) sem volt vele különösebb bajom. Tisztában kell lenni a korlátokkal, és azzal együtt örülni annak a rengeteg szolgáltatásnak amit kivált ez a kis és olcsó router. -
Szabesz
őstag
Azért annyira nem szörnyű a helyzet. Próbából egy ntfs külső winchesteremet rádugtam egy wdr3600-ra (vargalex 1.1.7):
1db 720p videó + speedtest ~150Mbit: ~26% idle

2db 720p videó + speedtest ~170Mbit: ~11% idle

3db 720p videó + speedtest ~150Mbit: ~0% idle

és se a videók nem akadoztak, se a nettel nem volt gond. Most is megy a 3 720p videó, miközben ezt postolom.
Egy db mp3+böngészés biztosan nem fog megártani

Most nem találtam olyan szervert ami ki tudta volna szolgálni a kapcsolatot, de egyébként nincs problémája a 240+Mbit áteresztésével (leagalábbis egy szálon)

Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt, én csak egyszer formáztam beépítettel, utána már olyan meghajtók kerültek csatolásra, amik már formázottak, és volt rajtuk tartalom.