Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
ReFleXx #16617 üzenetére
így van, OpenWRT alapú és amihez nekem kell a router az rajta is van: Transmission, MiniDLNA. Felesleges dolgok nemigazán. Én nem is telepítettem rá extra csomagot és a meglévőket sem frissítettem. Szabad hely is van amennyi elvárható. Működnek ahogy kell.
kb 10p alatt bekonfigoltam és használható is volt a router.
A Readme-ket feltétlen olvasd el ami érint mielőtt nekiálsz (winyó mount/automount/formázás/miniDLNA...)
(#16615) vzozo : ahogy fentebb is írtam, hagytam minden alapon, pár alapbeállítást eszközöltem csak. kb. 1500 videó van a 2TB-s Winyón (EXT4-re formázva). A TV 5Ghz-en csatlakozik a routerre. Max 1080p-s videókat szoktam nézni, 4K-t valószínűleg már nemigazán vinne vígan. 1080p-ig viszont pöc/röff.
De nem vagyok nagy letöltő az igaz, egyszerre max 10 torrentem ha van, és csak este működtetem amikor a ház alszik. Viszont DLNA-n keresztül a winyó az van pörgetve, a gyerkőcök is amikor nézek valami mesét az azon keresztül megy. Filmeket sorozatokat én is innen nézem.
(#16616) woodworm : igen, nálam semmi egyéb extra nem fut. Ez a fő prioritás: fixIPn egy Desktop, 2 laptop, egy porszívó, 3 telefon, 1 TV (csak ez utóbbi 5Ghz-en), ezek mellett Transmission és MiniDLNA. Slusz/passz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest