- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
ReFleXx #16617 üzenetére
így van, OpenWRT alapú és amihez nekem kell a router az rajta is van: Transmission, MiniDLNA. Felesleges dolgok nemigazán. Én nem is telepítettem rá extra csomagot és a meglévőket sem frissítettem. Szabad hely is van amennyi elvárható. Működnek ahogy kell.
kb 10p alatt bekonfigoltam és használható is volt a router.
A Readme-ket feltétlen olvasd el ami érint mielőtt nekiálsz (winyó mount/automount/formázás/miniDLNA...)
(#16615) vzozo : ahogy fentebb is írtam, hagytam minden alapon, pár alapbeállítást eszközöltem csak. kb. 1500 videó van a 2TB-s Winyón (EXT4-re formázva). A TV 5Ghz-en csatlakozik a routerre. Max 1080p-s videókat szoktam nézni, 4K-t valószínűleg már nemigazán vinne vígan. 1080p-ig viszont pöc/röff.
De nem vagyok nagy letöltő az igaz, egyszerre max 10 torrentem ha van, és csak este működtetem amikor a ház alszik. Viszont DLNA-n keresztül a winyó az van pörgetve, a gyerkőcök is amikor nézek valami mesét az azon keresztül megy. Filmeket sorozatokat én is innen nézem.
(#16616) woodworm : igen, nálam semmi egyéb extra nem fut. Ez a fő prioritás: fixIPn egy Desktop, 2 laptop, egy porszívó, 3 telefon, 1 TV (csak ez utóbbi 5Ghz-en), ezek mellett Transmission és MiniDLNA. Slusz/passz
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest