- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym011
csendes tag
pár napja én is vettem egy ilyen típusú routert.
Kapásból feltelepítettem rá a vargalex Openwert-jét mert a torrentezés miatt vettem ezt a típust.Adott hozzá egy Toshiba 500 Gb-os HDD.
A beállítások nagy része megtörtént és mondhatni működik is, de mégis van pár dolog ami nem tetszik:Ha a laptopomról akarok a HDD re kimásolni fájlokat wifin keresztül, a max. sebesség 1 - 1,2 Mb/s.
a HDD formázása megtörtént ext4-re.
A laptopom: fujitsu siemens amilo li3710. Régi darab netán ez okozhatja a problémát?
Van egy új, de nem csúcskategóriás Lenovo G570-es laptom, erről kb. 2 Mb/s-et tud
Openwrt felületén a vezeték nélküli részen csak a 2,4 Ghz-es rádión van jel, az 5 Ghz-n semmi sincsen, illetve a routeren sem villog a jel, hogy ott forgalom lenne.
Így néz ki: http://imagerz.com/QE5OWUtvAwMCU15LRQVR
Internet sebességem 1,2 Mb/s amivel stabilan tudok HDD-re tölteni.
Nézegettem neten USB wifi stickeket, amikhez már írva van a 2,4-5 Ghz tartomány. Egy ilyen megoldaná a problémát?A másik probléma az, hogy gondol egyet és a gépen bontja a kapcsolatot és az istennek se tudok újracsatlakozni. Ha viszont visszaviszem abba a helységbe ahol a router szórja a jelet automatikusan visszajön egy idő után. ( 2-3 méterről van szó).
Ez is a laptopban számlájára írható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Crew sorozat
- Drón topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest