- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Üdv!
Segítségre van szükségem mert az őrület határára kerültem. Nagyon lassan töltődnek be a weboldalak, pedig speedtest.net jó értékeket hoz. A webes admin felületen (Status/Overview) láttam, hogy nem az általam réges rég beállított Google DNS-t használja. Megpróbáltam hát ezt átállítani, de nem jártam sikerrel. Érdekesség, hogy a Network/DHVP and DNS/General settings alatt a DNS forwardings-nak a helyes érték van megadva (8.8.8.8 és 8.8.4.4). A Network/Interfaces/WAN/Advanced Settings alatt van egy "Use DNS servers advertised by peer" pipálható mező. No, innen nem engedi eltüntetni a rendszer a pipát. Ugyanis ha én ezt meg is teszem, és utána "Use custom DNS servers" mező(k)be beírom a kívánt DNS elérhetőséget, majd Save and Apply-ra kattintok a jobb alsó sarokban, akkor némi várakozás után, de még a homokórázás alatt, visszaáll a korábbi állapot....
Ezután megpróbáltam átírni a /etc/config/dhcp fájlt, de nem tudom felülírni. Hiába van hozzá jogsosultságom:
root@OpenWrt:~# ls -l /etc/config/dhcp
-rw-r--r-- 1 root root 688 Sep 26 22:05 /etc/config/dhcpMit kellene tennem? Hogy tudom kibogarászni (debuggolni), hogy mi a baj?
A "legújabb" Vargalex fut a routeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest