- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
ms-ekre szakad meg csak a kapcsolat, naplóban nem látok semmi erre vonatkozót.
Próbáltam kábel cserét. Próbáltam azt is, hogy ugyan azzal a kábellel közvetlen modemmel tökéletes a kapcsolat, bármelyik routerbe dugva meg rossz.
Modem-nek kizárólag az 1-es portja működik, többi szoftveresen le van tiltva, de mivel közvetlen tökéletesen működik, így nem hiszem, hogy port gond van.
iPhone 13 Pro-val teszteltem a wifi sebességet mindkét frekvencián, otthon megvan a többszáz mbit és nem akad. Itt akad és lassú.
Illetve rá se tudok lépni a modem-re, beüzemelésnél is közölték, hogy azt modem üzemmódba rakni is csak központ tudja. Központ meg nem elérhetőek se telefonon se írásban. Pénzért gondolom kijönnének közölni, hogy közvetlen tökéletes akkor a router-rel van a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC /I5 12400F - 16GB RGB - 512GB NVME SSD - RED DEVIL RX 6600 XT/8GB DDR6 VAGY 6700XT - 600W/
- LG OLED 55 C1 - 4k, 140cm, 120Hz - enyhe beégés
- ATI Radeon Sapphire HD 3650 Grafikus kártya
- LG OLED 48 C3 4K TV - garancia
- XIAOMI 13 Pro 5G CERAMIC BLACK 12GB RAM 512GB ROM MOBILTELEFON ÚJSZERŰ NEM HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN ELADÓ
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest