- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
szétnéztem, és a hivatalos konfig guide is a webinterfacen keresztüli beállításokat taglalja / javasolja ehhez a modellhez
In the address bar of the web browser, enter the IP address of the switch. Here we
suppose the switch uses the static IP address 192.168.0.1.
az asus routerből kilestem mit osztott ki belső IP-nek a switchre, és próbáltam azt is, de azzal sem jön be semmilyen felület -
Kobe
veterán
Hi
van egy tplink TL-SG105E managed switchem a routerre kotve
a manual szerint 192.168.0.1 a management IP cime weben keresztul de nekem azon a szolgaltatoi router felulete jon be
van esetleg alternativa a tplink eleresere? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Archer AX20-as router tudja azt, hogy a wifin, illetve LAN-on kapcsolódó eszközök forgalmát mérje?
-
KovyZoly
tag
Sziasztok
Van nekem egy TP-link Deco M4 mesh-hálózatom, amivel egy darabig nem is volt gond. Illetve most is csak egyetlenegy telefonnál van.
Szóval rendesen be van állítva, működik hiba nélkül minden eszköz, nincs gond a csatlakozással.
Kivéve egyetlen telefont. Ráadásul az is csak gondolt egyet, és nem hajlandó csatlakozni. Egy ideig áthidaltam a problémát a vendéghálózat bekapcsolásával, de az oda csatlakozó készüléket nem tudom szülői felügyelet alá vonni.
Viszont gyermekem így nem tud itthon sem netezni telefonon, mert a mobilnet nem korlátlan.
Segítsetek, mi lehet a gond. Már probálkoztam a Deco újraindításával, frissítéssel, az összes készülék törlésével és újracsatlakoztatásával. A telefonon is kismilliószor töröltem a wifit, hogy újra keresse.
Ami pedig furcsa, hogy csatlakozási kérelemnél azt a választ kapom, hogy a "Hálózat tele. Kapcsolódás sikertelen."
Mi lehet a gond, hogyan tudom megoldani? -
Syl
nagyúr
válasz Csabi1984 #7908 üzenetére
A fő routerem egy AX55, de az nem szór wifit. Tyúkbéllel van kihúzva a két deco a ház két átellenes pontjába, azok intézik a wifit. De ha minden kötél szakad, a deco önmagában is tud routerként működni, csak akkor elég szegényes a beállítása.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Csabi1984
addikt
-
woodworm
veterán
válasz Csabi1984 #7904 üzenetére
A onemesh a tp-link házi szabványa, az easymesh pedig a Wi-Fi Alliance gyártók feletti univerzális mesh megoldása lenne.
A onemesh csak router-ap kapcsolatot támogat, így két router nem kapcsolható össze, a C7 pedig elég öregecske, szerintem már nem vették fel az easymesh támogatásba. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok segítséget szeretnék kérni
Neten már végig böngésztem de még mindig nem kaptam értelmes magyarázatot mi a különbség az easymesh és onemesh között
Van két eszközöm egy TP-LINK AX53 (Easymesh) opció látható az eszköz átváltható Satellite routerbe is (WTF) és egy Archer C7 1750
Rámegyek, hogy eszközök (Tplink easymesh és onemesh eszközök) keresése és felhozza a TP-link C7-est. rábökök és sikertelen csatlakozás pedig a szomszéd szobába van -
Shurycen
tag
Köszönöm a választ,
Leírom mi lett a megoldás, ami két lépésből állt, hátha másnak is segít majd egyszer.
1. Szóval felhívtam a szolgáltatót és kiderült, hogy visszatettek bridge-módból, azt valahogy nem tudni ki miért mikor, de az biztos, hogy újra át kellett magam kérni.
2. Gyári beállításokra állítottam a routert, majd telefonról újra felépítettem a korábbi setupomat, és kiírta az app, hogy hibás a modemet és router összekötő kábelem és javasolt cserélni. Miután ez megtörtént, minden megoldótott... most speed test-en 950 Mbit/s letöltést mérek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 (Intel Core i7, 16GB RAM, 512GB)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Pc Számítógép szerviz
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!