- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Itt az új LOGOUT!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Szia!
Ha egyik pillanatról a másikra hülyült meg és te semmin sem telepítettél, eltávolítottál, vagy változtattál, akkor víruskereső vagy Windows frissítés kavart be. Nálam munkahelyen (nem warez! munkaeszköz!) kb. 2 tized másodperc alatt indul és van benne fülre kirakott hálózati meghajtó is vagy öt darab, meg vagy 15 mindenféle beépülő modul, amit nem is használok.
Csak próbaképp:
1. Wincmd.ini -> wincmd.ini.bak -> indítás -> wincmd.ini.bak vissza. Ha így gyorsan indul, akkor valami beállítás lassítja vagy valami nem létezik.
2. Víruskereső összes védelmi alrendszere kikapcs, indítás, vissza. Ha így gyorsan indul, akkor a víruskeresőd valamire érzékenyebb. Lehet beállításokkal szórakozni.
3. Vad ötlet, de egy futtatás rendszergazdaként.
4. Esetleg egy régebbi verziójú tcmd telepítése próbaképp.[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
Annyi mindentől lehet és teljesen mindegy, hogy 10+ éve használod, ez a 2 mp teljesen belefér egy normál indításba, legyen az M2, bármi. Lehetséges, hogy a windows "kavar" be, esetleg a regedit-tel lehet valamit állítani rajta, de mondjuk ehez én nem értek.
Ha nagyon zavar akkor Googlezni kell, aztán vagy talál az ember valamit, vagy nem.
Vagy ismét felrakod a windows és utána rögtön a Total Commandert és használod jó pár napig stopperral a kézben, és addig semmi más progit nem raksz fel, többszöri újraindítás, tesztelés.
Az utolsó, hogy így használod.Mindegyikünknek meg van a maga heppje, én máséra csodálkozom, más az enyémre.
-
poirot
őstag
Megértelek, persze. Ugyanakkor, szerintem a 2 mp nem jelentős.
Doky586 szerint megcsináltad a beállításokat?
Nálam is egy zárolt fülön egy külső winchester a routeren oda is szoktam dolgozni. De ez nem befolyásolja a megnyitás sebbességét, ott is csak akkor molyol, mikor el akarom érni, utána persze már gyors. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest